Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Ceai din capsula EKO? De ce nu.

Ceai din aparatul de cafea? Cu capsule reîncărcabile da!

caj dolce gusto

V-ați gândit și la cum să faceți un ceai de vrag mai ușor? Desigur, nu este știință ... Niciunul din noi nu iubim particulele amestecului din ceai care plutesc la suprafață nu sunt plăcute nimănui. Încercați să vă faceți ceai folosind o capsulă eco. Este mult mai rapid și ușor!

Cum sa pregătești ceaiul cu capsula reîncărcabilă

Capsule reîncărcabile pentru aparatul Dolce Gusto sau Nespresso sunt într-adevăr utilizate universal. Puteți să vă pregătiți nu numai diferite tipuri de cafea delicioasă cu ele. Ele sunt de asemenea, ideale pentru a face o băutură de ciocolată pentru copii și chiar pentru pregătirea ceaiului! Ce fel de ceai puteți prepara cu capsula eco?

  • Ceaiul vrac. Pregătirea ceaiului vrag este pentru mulți oameni literalmente un coșmar. Nimănui nu îi place în cană să aibe bucăți din ceai! În mod evident, există diferite strecurătoare prin care se recomandă pregătirea ceaiului. Dar cu toate acestea, întotdeauna o bucată din ceai ne cade înăuntru! Vă deranjează și pe dvs.? În acest caz, pregătiți ceaiul cu o capsulă eco. Este foarte ușor. În capsula reîncărcabilă, puneți o mulțime de ceai vrac în conformitate cu instrucțiunile de pe punga de ceai. Închideți capsula și continuați în prepararea clasică, ca și în cazul cafelei.
  • Ceaiul granulat. Poate credeți că prepararea ceaiului în aparatele de cafea Nespresso sau Dolce Gusto este o prostie. Ei bine are avantajele sale! Ceaiul granulat din aparatul de cafea va fi pregătit mult mai repede, ca și cum ați folosi apă din fierbător. Puteți chiar să pregătiți și ceai rece. Pur și simplu selectați culoarea albastră la aparatul de cafea, care simbolizează apa rece.

Tipuri pentru ceaiuri delicioase cu ajutorul unei capsule EKO reîncărcabile

Încercați să vă faceți un ceai care va fi ideal ca o băutură răcoritoare de vară, de exemplu la piscină!

În capsula eco, turnați ceaiul granulat preferat din fructe. Utilizați o cană de sticlă înaltă. Selectați culoarea albastră pentru apa rece la aparatul de cafea. În băutura finală puteți adăuga câteva bucăți de cuburi de gheață, suc de lamaie și un cub de zahăr brun.

Deci, ce ar fi dacă ați încerca amestecul propriul de ceai vrac? Puneți niște frunze de mentă proaspătă (sau uscată) într-o capsulă reîncărcabilă

Adăugați ceai din fructe la alegere. Vei obține astfel o băutură proaspătă de fructe. În acest fel, puteți prepara diferite băuturi prin capsulele reîncărcabile, în funcție de imaginația dvs.

Deci, sănătate!

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri