Ceai din capsula ECO? De ce nu.

Ceai din aparatul de cafea? Cu capsule reîncărcabile, da!

caj dolce gusto

V-ați gândit și la cum să faceți un ceai vrac mai ușor? Evident că nu este o știință ... însă nimanui nu îi plac particulele amestecului din ceai care plutesc la suprafață. Încercați să vă faceți ceai folosind o capsulă eco. Este mult mai rapid și ușor!

Cum sa pregătiți ceaiul cu capsula reîncărcabilă

Capsulele reîncărcabile pentru aparatul Dolce Gusto sau Nespresso pot fi realmente utilizate universal. Puteți să vă pregătiți nu numai diferite tipuri de cafea delicioasă cu ele. Ele sunt de asemenea, ideale pentru a face o băutură de ciocolată pentru copii și chiar pentru pregătirea ceaiului! Ce fel de ceai puteți prepara cu capsula eco?

  • Ceai vrac. Pregătirea ceaiului vrac este pentru mulți oameni literalmente un coșmar. Nimănui nu îi place să aibă în cană bucăți de ceai! Evident că există diferite strecurătoare cu care se recomandă pregătirea ceaiului. Dar cu toate acestea, întotdeauna ne cade o bucată din ceai înăuntru! Vă deranjează și pe dvs.? În acest caz, pregătiți ceaiul cu o capsulă eco. Este foarte ușor. În capsula reîncărcabilă, puteti pune cantitatea de ceai vrac în conformitate cu instrucțiunile de pe punga de ceai. Închideți capsula și continuați prepararea clasică, ca și în cazul cafelei.
  • Ceai granulat. Poate credeți că prepararea ceaiului în aparatele de cafea Nespresso sau Dolce Gusto este o prostie. Ei bine, acest lucru are avantajele sale! Ceaiul granulat din aparatul de cafea va fi pregătit mult mai repede, ca și cum ați folosi apă din fierbător. Puteți chiar să pregătiți și ceai rece. Pur și simplu selectați culoarea albastră la aparatul de cafea, care simbolizează apa rece.

Tipuri de ceaiuri delicioase cu ajutorul unei capsule ECO reîncărcabile

Încercați să vă faceți un ceai care va fi ideal ca o băutură răcoritoare de vară, de exemplu la piscină!

În capsula eco, turnați ceaiul granulat preferat din fructe. Utilizați o cană de sticlă înaltă. Selectați culoarea albastră pentru apă rece la aparatul de cafea. Puteți adăuga în băutura finală câteva bucăți de cuburi de gheață, suc de lamaie și un cub de zahăr brun.

Deci, ce ar fi dacă ați încerca să vă faceți amestecul propriu de ceai vrac? Puneți niște frunze de mentă proaspătă (sau uscată) într-o capsulă reîncărcabilă.

Adăugați ceai din fructe la alegere. Vei obține astfel o băutură proaspătă de fructe. În acest fel, puteți prepara diferite băuturi cu capsulele reîncărcabile, în funcție de imaginația dvs.

Deci, sănătate!

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri