Capsule ECO pentru Dolce Gusto® - set 3 buc

79,90 lei
Fără TVA: 67,14 lei
Nu mai este disponibil
Reducere de cantitate: pentru 2 și mai multe bucăți, bucată: 79,00 lei

Produse asemănătoare

Recenzie generală: 4.7 (94%)

Număr de recenzii: 19      Adaugă recenzie

Producător: ECO capsule

Capsulele noastre reîncărcabile, marca ECO capsule.dolce gusto capsule

În prezent, cea mai nouă în ofertă,  generația a treia. Conține un capac îmbunătățit care distribuie apa fierbinte mai uniform în capsulă, cu un filtru suplimentar, direct în capac.

Pachetul include acum și 3 garnituri de silicon de rezervă, care prelungesc durata de viață a întregii capsule. Dacă garnitura de pe capsulă începe să curgă, nu mai trebuie să aruncați întreaga capsulă, doar înlocuiți garnitura.

În ofertă, avem și versiunea ECO capsule PRO, care conțin un filtru mai mare, în întregime din oțel inoxidabil, pentru o cremă și mai bogată. Cumpărați aici.

O capsulă este concepută pentru aproximativ 50 de utilizări. Dacă sunteți în căutarea capsulelor refolosibile cu o durată mai lungă de viață pentru Dolce Gusto ®  vă recomandăm să cumpărați capsula din oțel inoxidabil.

Conține: 3x capsulă din plastic, 3x sită plastic- oțel inoxidabil, 3x garnitură din cauciuc. Ambalate într-o cutie de carton, capsulele sunt fabricate din plastic (fără BPA).

Compatibil cu toate mașinile de cafea Dolce Gusto®, cu excepția Krups KP2000 și KP130831dolce gusto capsule

Cum să distingeți capsulele ECO de imitații?

Fiecare capsulă ECO din 1.6.2021 este marcată cu sigla noastră. În acest fel, puteți fi sigur că cumpărați un produs cu adevărat verificat, care va funcționa conform așteptărilor.

Utilizarea capsulei:

  1. Umpleți capsula cu cafea până la margine și presați ușor cu lingurița.
  2. Închideți capacul din plastic.
  3. Introduceți capsula în aparatul de cafea, astfel încât acul să ajungă în gaura perforată.
  4. Mai departe, continuați ca și cum ar fi o capsulă originală.
  5. Ați reușit. Savurați-vă cafeaua, după gustul dvs. și economisiți :-)

dolce gusto capsule

Ce fel de cafea să alegeți?

Dacă cumpărați cafea măcinată, alegeți cafeaua "Mokka". Dacă vă măcinați singur cafeaua, vă recomandăm o râșniță de cafea cu pietre de măcinare care are o grosime puțin mai mare decât cea pentru espresso, vedeți imaginea.

Vă lipsește o râșniță bună pentru cafea?

Uitați-vă la râșnița noastră Mlynko, are pietre de măcinare ceramice și abilitatea de a regla grosimea de măcinare.

Filtre de hârtie opționale

Avem, de asemenea, un set de 200 de filtre de hârtie pentru o filtrare perfectă a celor mai mici boabe de cafea sau pentru prepararea ceaiului. Avantajul preparării cafelei folosind un filtru constă în a obține o cremă mai bogată. Puteți cumpăra aici filtrele.

Pregătiți cafeaua ca un barista profesional.

Tamperul vă va ajuta să presați perfect cafeaua în capsulă. Cu cântarul digital cântăriți întotdeauna cantitatea potrivită de cafea cu o precizie de 0,1 g.

Spumarea laptelui pentru cappuccino

Puteți prepara o spumă delicioasă de lapte pentru capuccino cu ajutorul unui mixer manual pentru lapte. Puteți cumpăra mixerul de aici.

Mențineți calitatea cafelei

Curățarea și decalcifierea regulată a aparatului de cafea vă vor ajuta. Vedeți setul de curățare pentru aparatele de cafea cu capsulă..

Aparatul de cafea de voiaj pentru capsule Dolce Gusto / cafea măcinată

Vă place să preparați espresso de calitate în timp ce călătoriți sau în natură? Cu aparatul de cafea mecanic Wacaco Nanopresso + DGkit, puteți prepara espresso din capsule Dolce Gusto (originale și eco de la noi) chiar și fără electricitate. Puteți găsi aici aparatul de cafea.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri