Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Avem grijă de mediul înconjurător

EKO kapsule

Prin alegerea capsulelor reîncărcabile, gândiți-vă și la mediul înconjurător.

Prin folosirea capsulelor reîncărcabile, veți produce până la 50 de ori mai puține deșeuri decât atunci când ați folosi cele originale de unică folosință. În plus, nu este nevoie să furnizați o logistică și un ambalaj suplimentar, deoarece capsula este disponibilă la domiciliu în primul ajutor personal.

Deci dacă vă interesează mediul înconjurător, capsulele reîncărcabile ar trebui să fie alegerea dvs. clară. Acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui să utilizați capsulele reîncărcabile din punct de vedere ecologic:

  • Utilizându-le produceți mai puține deșeuri. O astfel de eco capsulă reîncărcabilă poate fi utilizată de până la 50 de ori. Asta înseamnă că, folosind o eco capsulă, veți economisi materialul care se consumă în producerea altor 49 de capsule obișnuite. Puteți spune că acest lucru nu înseamnă nimic din punctul de vedere al producerii deșeurilor.  Ei bine dacă le-ar folosi regulat fiecare iubitor de cafea ...
  • Curățare ușoară. Capsulele nu trebuie să fie spălate cu detergenți din bucătărie. După utilizare, capsula trebuie doar clătită cu puțină apă curată
  • Economisiți și pe ambalaje. Capsulele clasice sunt ambalate mai multe bucăți în pachete din carton. Cu cât cumpărați mai puțin, cu atât mai putine ambalaje veți folosi și arunca.

Folosind capsulele noastre, economisiți nu numai banii, ci mediul nostru comun, și asta contează!

Alte motive pentru alegerea capsulelor noastre EKO:

  •  Economisiți banii dvs. Încercați să recalculați. Dacă vă cumpărați un pachet de trei capsule ecologice, pe care le veți utiliza de până la 50 de ori, o cafea vă va costa doar 13 cenți. Ce este un preț incomparabil în comparație cu prețurile obișnuite ale capsulelor clasice.
  • Nu sunteți constrâns la alegerea cafelei. Tipurile de cafea din capsule sunt limitate. Voi puteți să le umpleți cu cafea în funcție de gustul dvs!
  • Nu sunteți dependent de producătorii și distribuitorii de capsule. Dacă producătorul sau distribuitorul decide că un anumit tip de capsulă nu va mai oferi, nu mai aveți cafeaua preferată. Acestă problemă nu veți întâmpina cu capsulele reîncărcabile. Umpleți-le cu cafea la alegere.
  • Întotdeauna le aveți acasă și la îndemână. Deoarece durează mult mai mult timp decât o capsulă clasică.

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri