Avem grijă de mediul înconjurător

EKO kapsule

Alegând capsulele reîncărcabile, vă gândiți și la mediul înconjurător.

Folosind capsulele reîncărcabile, veți produce până la 50 de ori mai puține deșeuri decât atunci când ați utiliza capsule de unica folosință. În plus, logistica și ambalajele suplimentare nu mai sunt necesare, deoarece puteți reumple capsula acasă.

Așadar, dacă vă preocupă mediul înconjurător, capsulele reîncărcabile ar trebui să fie alegerea dvs. fermă. Iată principalele motive din punct de vedere ecologic pentru care ar trebui să utilizați capsulele reîncărcabile:

  • Utilizându-le, produceți mai puține deșeuri. O astfel de eco capsulă reîncărcabilă poate fi utilizată de până la 50 de ori. Asta înseamnă că, folosind o eco capsulă, veți economisi materialul care se consumă în producerea altor 49 de capsule obișnuite. Puteți spune că acest lucru nu înseamnă nimic din punctul de vedere al producerii deșeurilor.  Ei bine, dacă le-ar folosi regulat toți iubitorii de cafea ...
  • Curățare ușoară. Nu este necesară spălarea capsulelor cu detergenți de vase. Capsula trebuie doar clătită cu puțină apă curată dupa utilizare.
  • Economisiți și în privința ambalajelor. Capsulele clasice sunt ambalate mai multe bucăți în pachete din carton. Cu cât cumpărați mai puțin, cu atât veți folosi și arunca mai puține ambalaje.

Folosind capsulele noastre, nu doar economisiți bani, ci protejați și mediul nostru înconjurător, iar asta contează!

Alte motive pentru alegerea capsulelor noastre ECO:

  •  Economisiți banii dvs. Încercați să recalculați. Dacă vă cumpărați un pachet de trei capsule ecologice pe care le veți utiliza de până la 50 de ori, o cafea, vă va costa doar 65 de bani. Acesta este un preț incomparabil cu prețurile obișnuite ale capsulelor clasice.
  • Nu sunteți constrâns la alegerea cafelei. Tipurile de cafea din capsule sunt limitate. Dvs. puteți să le umpleți cu cafea în funcție de gustul dvs!
  • Nu depindeți de producătorii și distribuitorii de capsule. Dacă producătorul sau distribuitorul decide sa nu mai comercializeze un anumit tip de capsulă, nu veți mai avea cafeaua preferată. Nu veți întâmpina această problemă cu capsulele reîncărcabile. Umpleți-le cu cafea la alegere.
  • Întotdeauna le aveți acasă și la îndemână. Deoarece durează mult mai mult timp decât o capsulă clasică.

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri