Capsulă SEALPOD pentru Cafissimo®, Caffitaly® - set

169,90 lei
Fără TVA: 142,77 lei
În stoc
livrare în data de 26.6. (opțiuni de livrare)
Reducere de cantitate: pentru 2 și mai multe bucăți, bucată: 152,00 lei

169,90 lei
Fără TVA: 142,77 lei
-
+
SEALPOD
Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 16      Adaugă recenzie

Producător: SEALPOD

Nou în oferta noastră, capsule reutilizabile din oțel inoxidabil SEALPOD. Acestea vă oferă posibilitatea să vă creați propriile capsule de calitate pentru aparatele de cafea de tip Cafissimo ® din materiale ecologice

capsula Cafissimo

Capsula nu are numărul de utilizări limitat și nu afectează gustul cafelei. 

Conține: 1x capsulă din oțel inoxidabil, 1x capac din silicon, 1x lingurița pentru dozarea cafelei, 100x filtru de hărtie.

Capsula este fabricată din oțel inoxidabil și are capac din silicon (fără BPA).

Compatibil cu toate aparatele de cafea Tchibo Cafissimo®, Caffitaly®, K-fee® a Versimo® cu excepția aparatului de cafea CafissimoPure®.

capsule cafissimo

Ce fel de cafea să alegeți?

Dacă cumpărați cafea măcinată, alegeți cafeaua "Mokka". Dacă vă măcinați singur cafeaua, vă recomandăm o râșniță de cafea cu pietre de măcinare care are o grosime puțin mai mare decât cea pentru espresso, vedeți imaginea.

Vă lipsește o râșniță bună pentru cafea?

Uitați-vă la râșnița noastră Mlynko, are pietre de măcinare ceramice și abilitatea de a regla grosimea de măcinare.

Filtre de hârtie opționale

Avem, de asemenea, un set de 200 de filtre de hârtie pentru o filtrare perfectă a celor mai mici boabe de cafea sau pentru prepararea ceaiului. Avantajul preparării cafelei folosind un filtru constă în a obține o cremă mai bogată. Puteți cumpăra aici filtrele.

Pregătiți cafeaua ca un barista profesional.

Tamperul vă va ajuta să presați perfect cafeaua în capsulă. Cu cântarul digital cântăriți întotdeauna cantitatea potrivită de cafea cu o precizie de 0,1 g.

Spumarea laptelui pentru cappuccino

Puteți prepara o spumă delicioasă de lapte pentru capuccino cu ajutorul unui mixer manual pentru lapte. Puteți cumpăra mixerul de aici.

Mențineți calitatea cafelei

Curățarea și decalcifierea regulată a aparatului de cafea vă vor ajuta. Vedeți setul de curățare pentru aparatele de cafea cu capsulă..

Aparatul de cafea de voiaj pentru capsule Cafissimo

Vă place să preparați espresso de calitate în timp ce călătoriți sau în natură? Cu aparatul de cafea mecanic Minipresso CA, puteți prepara espresso din capsule Cafissimo (originale și eco de la noi) chiar și fără electricitate. Puteți găsi aici aparatul de cafea.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri