Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Întrebări frecvente

Ce fel de cafea este cel mai bine să folosiți ?

Deoarece aparatul de cafea nu poate dezvolta aceeași presiune ca și espresso cu mâner obișnuit, se recomandă folosirea cafelei cu spumă mai bogată, cum ar fi cafeaua  Lavazza.

Cum să obțineți mai multă spumă ?

În primul rând, prin alegerea unei cafele potrivite. La fel de important este metoda de reîncărcare a capsulei. Este necesar să adăugați aproximativ 7 g de cafea și împingeți bine cafeaua cu un piston din plastic.

Ce beneficii au capsulele reîncărcabile EKO ?

Economisirea banilor, grija mediului înconjurător, posibilitatea de pregătire a  cafelei sau a altei băuturi la alegere.

Cu ce sunt capsulele EKO mai bune decât capsulele auto-fabricate din original ?

Capsulele auto-fabricate sunt neaderente. Este ușor să murdăriți piesele din jur în afară de aparatul de cafea. Capsula auto-fabricată are o durată de viață mai scurtă și aveți nevoie de capsule originale pentru producția sa.

Utilizarea capsulelor EKO este o metodă foarte simplă, rapidă și curată. Dacă sunteți în căutarea unei înlocuiri pe termen lung a capsulelor originale și nu doriți să experimentați, capsulele EKO vor fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Capsulele Nespresso de unică folosință aparatul de cafea îl străpung, nu vor deteriora aparatul meu de cafea SEALPOD din oțel inoxidabil?

Nu, nu va deteriora. Capsula din oțel inoxidabil este mai scurtă și după închiderea acesteia în aparatul de cafea lamele capsula nici nu o ating, astfel aparatul de cafea va rămâne în ordine perfectă.

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri