Întrebări frecvente

Ce fel de cafea este cel mai bine să folosiți ?

Deoarece aparatul de cafea nu poate dezvolta aceeași presiune ca și în cazul espressorului cu mâner obișnuit, se recomandă folosirea cafelei cu spumă mai bogată, cum ar fi cafeaua Lavazza.

Cum să obțineți mai multă spumă ?

În primul rând, prin alegerea unei cafele potrivite. La fel de importantă este metoda de reîncărcare a capsulei. Este necesar să adăugați aproximativ 7g de cafea și să tasați bine cafeaua cu un piston din plastic.

Ce beneficii au capsulele reîncărcabile ECO ?

Economisirea banilor, grija pentru mediul înconjurător, posibilitatea de pregătire a cafelei sau a altei băuturi la alegere.

Cu ce sunt capsulele ECO mai bune decât capsulele auto-fabricate originale ?

Capsulele auto-fabricate sunt neaderente. Este ușor să murdăriți piesele din jur din exteriorul aparatului de cafea. Capsula auto-fabricată are o durată de viață mai scurtă și aveți nevoie de capsule originale pentru producția sa.

Utilizarea capsulelor ECO este o metodă foarte simplă, rapidă și curată. Dacă sunteți în căutarea unei înlocuiri pe termen lung a capsulelor originale și nu doriți să experimentați, capsulele ECO vor fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Capsulele Nespresso de unică folosință sunt străpunse de aparatul de cafea. Aparatul meu de cafea nu va fi deteriorat de capsula SEALPOD din oțel inoxidabil?

Nu, nu va fi deteriorat. Capsula din oțel inoxidabil este mai scurtă și după închiderea acesteia în aparatul de cafea, lamele nici nu ating capsula, astfel încât aparatul de cafea va rămâne în perfectă stare.

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri