Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre noi / de ce să cumpărați de la noi?

Magazinul online am înființat în anul 2015 cu scopul de a oferi capsule ecologice, reutilizabile ca înlocuitor pentru capsulele de unică folosință.

În prezent în oferta noastră veți găsi capsule EKO reutilizabile pentru sisteme Dolce Gusto® și capsule Sealpod® pentru sisteme Nespresso® dar, de asemenea și capsule reîncărcabile pentru alte sisteme de capsule.

În mod continuu ne extindem oferta noastră cu diferite produse tematice din domeniul cafelei și a gândirii ecologice.

Ne extindem continuu oferta cu diverse produse tematice din domeniul cafelei și a gândirii ecologice. Merită menționat și râșnița noastră pentru cafea Mlynko. În ofertă avem și aparate de cafea de voiaj Wacaco, Cafflano și Staresso sau tacâmuri din bambus, care oferim de asemenea sub marca noastră proprie ecotree.

Produsele noastre vindem și în Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Germania / Austria și Slovakia prin e-shopuri separate.

În cele din urmă, câteva informații despre ecologie. Dintr-un sondaj de pe pagina noastră de Facebook, am constatat că un iubitor de cafea obişnuit consumă patru pachete de 16 bucăți de capsule de unică folosință pe lună deci 64 de capsule pe lună. Anual consumă de până la 768 capsule (aproximativ 10 kg de deșeuri), care nu pot fi reciclate și ajung în deșeurile municipale.

Folosind capsule reîncărcabile, această cantitate de deșeuri poate fi redusă substanțial. În plus, puteți utiliza, de exemplu cafea proaspăt prăjită de la prăjitoriile preferate și puteți să vă pregătiți băutura după gustul dvs.

Vă mulțumim pentru achiziția dvs. din magazinul nostru online și pentru că gândiți ecologic.

De ce să cumpărați de la noi?

Bunurile avem cu adevărat pe stoc

  Toate produsele pe care le puteți vedea că se află în stoc, avem într-adevăr în depozitul nostru pregătite pentru expediere imediată

Produsele noastre proprii

 Multe mărci de produse (ecocapsule, mlynko, ecotree ..) pe care le găsiți în oferta noastră pe care o vindem sub propria noastră marcă, pe care nu o veți găsi în niciun alt magazin online sau în magazin fizic.

Suntem distribuitor oficial

 Suntem distribuitorul oficial al produselor Wacaco, Sealpod, Cafflano și Staresso. Aceasta înseamnă că cumpărăm produse direct de la producător (nu de la un intermediar de vânzări). De asemenea, oferim servicii de garanție și post-garanție pentru aceste produse. De asemenea, oferim servicii de garanție și post-garanție pentru aceste produse.

Expedierea rapidă a bunurilor

  Fiecare comandă primită până la ora 12:00 în timpul zilelor lucrătoare va fi trimisă în aceeaşi zi.

Taxe poștale convenabile

  Fără taxe poștale scumpe. Vindem bunuri, nu taxe poștale. Din acest motiv, menținem taxele poștale la minimum, în unele cazuri, chiar subvenționăm taxele poștale.

Asistență pentru clienți

Vă vom ajuta cu plăcere să alegeți produsul potrivit, trebuie doar să ne contactați prin e-mail la info@ecocapsule.ro.

Plată securizată online

 Puteți plăti comanda dvs. prin plata online securizată Gopay. Conexiunea cu site-ul nostru este criptată folosind certificatul SSL.

Cumpărăturile certificate de clienții noștri