Despre noi

Magazinul online am înființat în anul 2015 cu scopul de a oferi capsule ecologice, reutilizabile ca înlocuitor pentru capsulele de unică folosință.

În prezent în oferta noastră veți găsi capsule EKO reutilizabile pentru sisteme Dolce Gusto® și capsule Sealpod® pentru sisteme Nespresso® dar, de asemenea și capsule reîncărcabile pentru alte sisteme de capsule.

În mod continuu ne extindem oferta noastră cu diferite produse tematice din domeniul cafelei și a gândirii ecologice.

Merită menționat râșnița noastră pentru cafea Mlynko, aparatele de cafea de voiaj: Wacaco® sau Cafflano® sau tacâmurile de bambus, care oferim de asemenea sub propria noastră marcă ecotree.

Produsele noastre vindem și în Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Germania / Austria și Slovakia prin e-shopuri separate.

În cele din urmă, câteva informații despre ecologie. Dintr-un sondaj de pe pagina noastră de Facebook, am constatat că un iubitor de cafea obişnuit consumă patru pachete de 16 bucăți de capsule de unică folosință pe lună deci 64 de capsule pe lună. Anual consumă de până la 768 capsule (aproximativ 10 kg de deșeuri), care nu pot fi reciclate și ajung în deșeurile municipale.

Folosind capsule reîncărcabile, această cantitate de deșeuri poate fi redusă substanțial. În plus, puteți utiliza, de exemplu cafea proaspăt prăjită de la prăjitoriile preferate și puteți să vă pregătiți băutura după gustul dvs.

Vă mulțumim pentru achiziția dvs. din magazinul nostru online și pentru că gândiți ecologic.