Despre noi / de ce să cumpărați de la noi?

Am înființat magazinul online în anul 2015 cu scopul de a oferi capsule ecologice, reutilizabile ca înlocuitor pentru capsulele de unică folosință.

În prezent, în oferta noastră veți găsi capsule ECO reutilizabile pentru sistemele Dolce Gusto® și capsule Sealpod® pentru sistemele Nespresso® dar, de asemenea, și capsule reîncărcabile pentru alte sisteme de capsule.

Ne extindem continuu oferta cu diverse produse tematice din domeniul cafelei și al tendințelor ecologice.

Merită menționată și râșnița noastră pentru cafea Mlynko.

Avem în ofertă și aparate de cafea de voiaj Wacaco, Cafflano și Staresso sau tacâmuri din bambus, pe care le oferim, de asemenea, sub marca noastră proprie, ecotree.

Comercializăm produsele noastre și în Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Germania / Austria și Slovacia prin e-shopuri separate.

În cele din urmă, iată câteva informații despre ecologie. Dintr-un sondaj de pe pagina noastră de Facebook, am constatat că un iubitor de cafea obişnuit consumă patru pachete a câte 16 capsule de unică folosință pe lună, deci 64 de capsule pe lună. Anual, acesta consumă până la 768 capsule (aproximativ 10 kg de deșeuri), care nu pot fi reciclate și ajung în deșeurile municipale.

Folosind capsulele reîncărcabile, această cantitate de deșeuri poate fi redusă substanțial. În plus, puteți utiliza, de exemplu cafea proaspăt prăjită de la prăjitoriile preferate și puteți să vă pregătiți băutura după gustul dvs.

Vă mulțumim pentru achiziția dvs. din magazinul nostru online și pentru că gândiți ecologic.

De ce să cumpărați de la noi?

Avem cu adevărat produsele pe stoc

  Toate produsele pe care le puteți vedea că se află în stoc le avem într-adevăr în depozitul nostru, pregătite pentru expediere imediată.

Produsele noastre proprii

 Multe mărci de produse (ecocapsule, Mlynko, ecotree ..) pe care le găsiți în oferta noastră și pe care le comercializăm sub propria noastră marcă, nu le veți găsi în niciun alt magazin online sau fizic.

Suntem distribuitor oficial

 Suntem distribuitor oficial al produselor Wacaco, Sealpod, Cafflano și Staresso. Acest lucru înseamnă că achiziționăm produse direct de la producător (nu de la un intermediar de vânzări). De asemenea, oferim servicii de garanție și post-garanție pentru aceste produse. Totodată, oferim servicii de garanție și post-garanție pentru aceste produse.

Expedierea rapidă a produselor

  Fiecare comandă primită până la ora 12:00 în timpul zilelor lucrătoare va fi trimisă în aceeaşi zi.

Taxe poștale convenabile

  Fără taxe poștale mari. Vindem produse, nu taxe poștale. Din acest motiv, menținem taxele poștale la minimum, iar în unele cazuri, chiar subvenționăm taxele poștale.

Asistență pentru clienți

Vă vom ajuta cu plăcere să alegeți produsul potrivit, trebuie doar să ne contactați prin e-mail la info@ecocapsule.ro.

Plată online securizată 

 Puteți plăti comanda dvs. prin plata online securizată GoPay. Conexiunea cu site-ul nostru este criptată folosind certificatul SSL.

Cumpărăturile certificate de clienții noștri