Termometre

Temperatura apei este foarte importantă atunci când se prepară cafea. Un termometru poate fi folosit pentru mai multe metode - cum ar fi espresso, pour-over, cafea filtrată, Aeropress și French Press. Temperatura potrivită a apei (de obicei între 90-96°C) ajută la extragerea tuturor aromelor din cafea.

Un termometru este, de asemenea, util atunci când preparați spumă de lapte . Pentru cele mai bune rezultate, laptele trebuie spumat la o temperatură cuprinsă între 55 și 65 °C. La această temperatură, laptele are cea mai bună dulceață, cremozitate și textură.

Termometre

Nu sunt produse în această categorie.

Cumpărăturile certificate de clienții noștri
Compari
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Flair PRO 2
98% pe Compari.ro
sute de clienți au încredere în noi
Distribuitor specializat
vă vom ajuta să alegeți și dupa achiziție
Livrare rapidă
în 2-3 zile lucrătoare
Mărfuri în stoc
livrăm din depozitul propriu
Livrare gratuită
pentru cumpărături de peste 400 lei