2x Capsulă din oțel inoxidabil SEALPOD pentru Dolce Gusto ®

269,00 lei
Fără TVA: 226,05 lei
În stoc
livrare în data de 29.5. (opțiuni de livrare)

269,00 lei
Fără TVA: 226,05 lei
-
+
SEALPOD
Recenzie generală: 4.8 (96%)

Număr de recenzii: 28      Adaugă recenzie

Producător: SEALPOD

Nou în oferta noastră, 2x capsule reutilizabile din oțel inoxidabil SEALPOD Vă oferă posibilitatea să vă creați propriile capsule de calitate pentru aparatele de cafea de tip Dolce Gusto ® din materiale ecologice. Versiunea actualizată din anul 2023 conține capac din silicon îmbunătățit, cu o compatibilitate și mai bună.

Pachetul conține: capsulă reutilizabilă din oțel inoxidabil, lingurița pentru dozarea cafelei, 200x filtru de hărtie. Pe lăngă capsulă conține lingurița pentru dozare și filtru

Capsula nu este limitată de numărul de utilizări și nu afectează gustul cafelei. Capsula se închide cu capac din silicon, care de asemenea, nu este limitată de numărul de utilizări, datorită găurii pregătite prealabil, pentru acul aparatului de cafea, nu este necesar să o preforați pentru fiecare utilizare

Conține: 2x capsulă din oțel inoxidabil, 2x filtru din oțel inoxidabil, 2x capac din oțel inoxidabil, 2x capac din silicon, 1x lingurița pentru dozarea cafelei.

Capsula este fabricată din oțel inoxidabil, capac din silicon (BPA free). Compatibile cu toate aparatele de cafea Dolce Gusto®.

Utilizarea capsulei reîncărcabile

  1. Umpleți capsula cu cafea până la margine, pe care se fizează capacul din oțel inoxidabil.
  2. Cafeaua presați cu lingurița sau cu capac și lăsați capacul în capsulă.
  3. Atașați pe capsulă capcul din silicon, astfel încât acul să ajungă în gaura perforată.
  4. Mai departe continuați ca și cum ar fi o capsulă originală.
  5. Ați reușit. Savurați-vă cafeaua, după gustul dvs. și economisiți :-)

dolce gusto capsule

Ce fel de cafea să alegeți?

Dacă cumpărați cafea măcinată, alegeți cafeaua "Mokka". Dacă vă măcinați singur cafeaua, vă recomandăm o râșniță de cafea cu pietre de măcinare care are o grosime puțin mai mare decât cea pentru espresso, vedeți imaginea.

Vă lipsește o râșniță bună pentru cafea?

Uitați-vă la râșnița noastră Mlynko, are pietre de măcinare ceramice și abilitatea de a regla grosimea de măcinare.

Filtre de hârtie opționale

Avem, de asemenea, un set de 200 de filtre de hârtie pentru o filtrare perfectă a celor mai mici boabe de cafea sau pentru prepararea ceaiului. Avantajul preparării cafelei folosind un filtru constă în a obține o cremă mai bogată. Puteți cumpăra aici filtrele.

Pregătiți cafeaua ca un barista profesional.

Tamperul vă va ajuta să presați perfect cafeaua în capsulă. Cu cântarul digital cântăriți întotdeauna cantitatea potrivită de cafea cu o precizie de 0,1 g.

Spumarea laptelui pentru cappuccino

Puteți prepara o spumă delicioasă de lapte pentru capuccino cu ajutorul unui mixer manual pentru lapte. Puteți cumpăra mixerul de aici.

Mențineți calitatea cafelei

Curățarea și decalcifierea regulată a aparatului de cafea vă vor ajuta. Vedeți setul de curățare pentru aparatele de cafea cu capsulă..

Aparatul de cafea de voiaj pentru capsule Dolce Gusto / cafea măcinată

Vă place să preparați espresso de calitate în timp ce călătoriți sau în natură? Cu aparatul de cafea mecanic Wacaco Nanopresso + DGkit, puteți prepara espresso din capsule Dolce Gusto (originale și eco de la noi) chiar și fără electricitate. Puteți găsi aici aparatul de cafea.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri