Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Ce aparat de cafea Dolce Gusto ?

Aveți de gând să vă cumpărați un aparat de cafea Dolce Gusto? Am rezumat datele de bază pentru și împotriva modelelor individuale pentru care sunt disponibile și capsulele noastre reîncărcabile Dolce Gusto, pe care le avem deja disponibile pentru 16.90 € / set de 3 capsule.

 

dolce gusto piccolo

Dolce Gusto Piccolo

În prezent, probabil cel mai popular model în principal datorită prețului. Aparatul de cafea Piccolo poate fi achiziționat de la 36 € cu TVA. Aparatul Piccolo este caracteristic prin funcții și un control simplu

Are 2 funcții: apă fierbinte și rece. Nimic mai mult, dar ce altceva ne-ar trebui, mai ales la un astfel de preț :-)

Aparatul de cafea oferă o presiune de 15 bari, un volum de rezervor de apă de 0,6 l. Este vorba despre un aparat de cafea mic, potrivit pentru o bucătărie sau birou mai mic. Datorită dimensiunii sale, este posibil să se ajusteze înălțimea vasului, care va mulțumi pe fiecare iubitor de ciocolată caldă sau frappe. Un rezervor mai mic de apă poate fi un minus dacă aveți un filtru de cafea în birou (fără o chiuvetă) și doriți să vă oferiți o cafea mai des. De asemenea, aparatului de cafea îi lipsește funcția de distribuitor de apă.

Avantaje: preț, compactitate.

Dezavantaje: rezervor de apă mai mic, lipsa ajustării dozei de apă.

 

dolce gusto genio

Dolce Gusto Genio

Design asemănător cu cel al Picolo, din punct de vedere funcțional mai avansat. Aparatul de cafea Dolce Gusto Genio oferă o caracteristică interesantă, care este un distribuitor de apă. Pe capsulele originale, producătorul dă cantitatea de apă necesară pentru prepararea băuturii în benzi. Aceste benzi pot fi setate pe aparatul de cafea Genio. Aparatul de cafea Genio pune numai cantitatea de apă selectată în vas.

A doua diferență este dimensiunea rezervorului, care este de 1 l, care a fost din nou semnat pe dimensiuni ceva mai mari.

Această funcție de dozare a apei a făcut ca aparatul de cafea să fie mai scump. Puteți cumpăra aparatul de cafea Genio la aproximativ 100 €. Prin urmare, merită luat în considerare dacă aveți nevoie de dozarea apei.

Avantaje: funcția de dozare a apei

Dezavantaje: preț mai mare

 

dolce gusto melody

Dolce Gusto Melody

Ca și aparatul de cafea Genio și Melody, oferă un distribuitor automat de apă, precum și un rezervor mai mare de 1,3 litri.

Puteți cumpăra aparatul de cafea Melody la aproximativ 70 €.

 

dolce gusto circolo

Dolce Gusto Circolo

Un model mai vechi a cărui vânzare sa încheiat. Aparatul de cafea oferă caracteristici aproape identice cu modelul Picolo. Diferența este în forma dispozitivului. După cum sugerează și numele, dispozitivul are o formă ovală. Diferența este în capacitatea rezervorului de apă. Aparatul de cafea Circolo oferă un volum de 1,3 l. Funcția de dozare a apei lipsește.

 

dolce gusto creativa

Dolce Gusto Creativa

De asemenea, un model mai vechi care nu mai poate fi cumpărat. Acest model a oferit cea mai largă gamă de caracteristici. Aparatul de cafea Creativa dispune de un afișaj color, prin intermediul căruia puteți regla dozarea apei pentru fiecare tip de băutură cu opțiune de memorie. De asemenea, afișajul poate sincroniza lipsa apei din tavă. Volumul rezervorului este de 1,5 l. Presiunea este aceeași ca și la celelalte modele de 15 bare.

 

Toate aparatele de cafea Dolce Gusto le puteți umple cu capsulele noastre reîncărcabile EKO. Puteți utiliza de până la 50 de ori o capsulă reîncărcabilă. Ambalarea a 3 piese poate fi găsită în oferta noastră aici pentru 16,90 €.

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri