Ce fel de aparat de cafea Cafissimo Caffitaly?

Aparatele de cafea ale acestei mărci sunt foarte similare, iar în prezent se vând pe piață în special trei modele. Vom încerca să vă prezentăm pe fiecare în parte, astfel încât să aveți o idee mai bună despre funcțiile, avantajele și dezavantajele acestora și să vă puteți alege aparatul de cafea care să vi se potrivească cel mai bine.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, capsule reîncărcabile din oțel inoxidabil pentru aparatele de cafea tip Cafissimo (de asemenea și pentru modelele mai vechi). Capsulele le puteți cumpăra aici.

Cafissimo EASYcafissimo easy

În ce privește aparatul de cafea cafissimo EASY, ne sunt clare avantajele și funcțiile sale direct din denumire acestuia. Aparatul de cafea este la un preț accesibil.

De asemenea, are un design compact. Așa numitul design subțire (12cm) permite plasarea aparatului de cafea chiar și în spații mai mici.

Cu toate acestea, Cafissimoeasy are un recipient pentru apă cu un volum de 0,65 l. Însă, chiar dacă este mai îngust, trebuie remarcată înălțimea sa, care are până la 32 cm.

În ceea ce privește consumul de energie, acesta este de 1250W. Când vine vorba de caracteristici, nu este atât de "easy" cum am putea crede la prima vedere. Are o funcție pentru setarea cantității de apă, sistem de decalcifiere, precum și închidere automată și, desigur, un mod de economisire a energiei.

Un alt lucru interesant este că nu produce mult zgomot. Prin urmare, va satisface nu numai gustul dvs, dar, de asemenea, și auzul.

Avantaje: design modern, economisire de spațiu, mod de economisire a energiei (închidere automată după 9 min.), reglare a volumului de apă, funcționare silențioasă, compatibil cu capsulele reîncărcabile Sealpod.

Dezavantaje: recipient pentru apă cu un volum mai mic

Cafissimo MINIcafissimo mini

Aparatul de cafea Cafissimo MINI este puțin mai zgomotos decât aparatul de cafea EASY, dar nu este nimic insuportabil. Consumul de energie este mai mare, 1500W. Recipientul este același - 0,65 l și, de asemenea, presiunea - 15 bari, dar cu până la trei grade de presiune pentru espresso, caffecrema, cafea filtrată sau ceai.

Ceea ce trebuie evidențiat sunt recipientul magnetic de picurare și recipientul pentru capsule, care garantează o funcționare ușoară și rapidă. În ceea ce privește recipientul, trebuie menționată capacitatea sa de până la 4 capsule folosite. Un avantaj este și locul pentru un pahar mai mare pentru Latte macchiato.

Avantaje: trei trepte de presiune, recipient magnetic de picurare, recipient pentru 4 capsule, compatibil cu capsulele reîncărcabile Sealpod.

Dezavantaje: produce mai mult zgomot.

Cafissimo PUREcafissimo pure

În cele din urmă, avem aparatul de cafea care are același consum de energie precum aparatul de cafea EASY (1250W), cu trei niveluri de presiune precum aparatul de cafea MINI și ambele dispunând de funcția închidere automată.

Acesta dispune de un recipient mult mai mare de până la 1 litru, iar recipientul pentru apă are o capacitate de până la 6 capsule folosite. Acest lucru înseamnă înlocuirea aruncării capsulelor prin curățarea lor după fiecare utilizare.

În plus, ne putem mândri cu o tavă de scurgere detașabilă care simplifică curățarea, o cantitate programabilă individuală de băutură sau semnalul de decalcifiere integrat, astfel încât să știți când este momentul potrivit pentru a vă curăța aparatul de cafea.

Avantaje: recipient pentru apă de până la 1 l, recipient pentru 6 capsule, trei grade de presiune, cantitate opțională de băutură

Dezavantaje: NU este compatibil cu capsulele noastre Sealpod reîncărcabile, poate fi instabil atunci când pregătiți băutura și se poate zgudui

Pe lângă cele trei modele noi (2020), în prezent, există un număr mare de modele mai vechi care ar trebui să fie compatibile cu capsulele noastre reîncărcabile. Modelele mai vechi sunt de obicei mult mai mari. Unele dintre ele au, de asemenea, duză pentru spumarea laptelui. Calitatea cafelei preparate va fi comparabilă.


 

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri