Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

CareCafissimo / Aparatul de cafeaCaffitaly?

Aparatele de cafea ale acestui mărci sunt foarte similare, iar în prezent se vând pe piață mai ales trei modele. Vom încerca să vă prezentăm pe fiecare în parte, astfel încât să aveți o idee mai bună despre funcțiile, avantajele și dezavantajele acestora și astfel încât să vă puteți alege aparatul de cafea care să vă convină cel mai mult.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, capsule reîncărcabile din oțel inoxidabil pentru aparatele de cafea tip Cafissimo (de asemenea și pentru modelele mai vechi). Capsulele puteți cumpăra aici.

Cafissimo EASYcafissimo easy

Cu aparatul de cafea cafissimo EASY, ne sunt clare avantajele și funcțiile sale direct din denumire acestuia. Aparatul de cafea la un preț accesibil.

De asemenea, are un design compact. Așa numit designul subțire (12cm) permite plasarea aparatului de cafea chiar și în spații mai mici.

Cu toate acestea, Cafissimoeasy are un recipient pentru apă cu un volum de 0,65 l. Dar chiar dacă este scurtat din lățime, trebuie remarcată înălțimea sa, care are până la 32 cm.

Ceea ce privește consumul de energie, este de 1250W. când vine vorba de caracteristici, nu este atât de easy cum am putea crede la prima vedere. Are o funcție pentru setarea cantității de apă, un sistem de descalcare, precum și închiderea automată și, desigur, modul de economisire a energiei.

Un alt lucru interesant este că nu produce mult zgomot. Deci, va multumi nu numai gustul dvs, dar, de asemenea, auzul.

Avantaje: design modern, economisire de spațiu, mod de economisire a energiei (închidere automată după 9 min.), reglare a volumului de apă, funcționare liniștită, compatibil cu capsule reîncărcabile Sealpod.

Dezavantaje: recipient pentru apă cu un volum mai mic

Cafissimo MINIcafissimo mini

Aparatul de cafea Cafissimo MINI este puțin mai zgomotos decât aparatul de cafea EASY, dar nu este nimic insuportabil. Consumul de energie este mai mare, 1500W. Recipientul este același - 0,65 l și, de asemenea, presiunea - 15 bari, dar cu până la trei grade de presiune pentru espresso, caffecrema, filtrează cafea sau ceai.

Ceea ce trebuie evidențiat este recipientul magnetic de picurare și recipientul pentru capsule, care garantează o funcționare ușoară și rapidă. Ceea ce privește recipientul, trebuie menționată capacitatea sa care este până la 4 capsule folosite. Avantajul este și locul pentru un pahar mai mare pentru Lattemacchiato.

Avantaje: trei etape de presiune, recipient magnetic de picurare, recipient, recipient pentru 4 capsule, compatibil cu capsule reîncărcabile Sealpod.

Dezavantaje: produce mai mult zgomot.

Cafissimo PUREcafissimo pure

În cele din urmă, aparatul de cafea care are același consum de energie precum aparatul de cafea EASY (1250W), cu trei niveluri de presiune precum aparatul de cafea MINI și ambele dispun de funcția închidere automată.

Dispune de un recipient mult mai mare de până la 1 litru, iar recipientul pentru apă are o capacitate de până la 6 capsule folosite. Aceasta reprezintă despovărarea de aruncarea resp. curățarea capsulelor după fiecare utilizare.

În plus, se poate mândri cu o tavă de scurgere detașabilă care simplifică curățarea, o cantitate programabilă individuală de băutură sau semnal de decalcifiere integrat, astfel încât să știți când este momentul potrivit pentru a vă curăța aparatul de cafea.

Avantaje: recipient pentru apă de până la 1 l, recipient pentru 6 capsule, trei grade de presiune, cantitate opțională de băutură

Dezavantaje: NU este compatibil cu capsulele noastre Sealpod reîncărcabile, poate fi instabil atunci când pregătiți băutura și se poate zgudui

 

În plus față de aceste trei modele noi (2020) în prezent, există un număr mare de modele mai vechi care ar trebui să fie compatibile cu capsulele noastre reîncărcabile. Modelele mai vechi sunt de obicei mult mai mari. Unele au, de asemenea, duză pentru spumarea laptelui. Calitatea cafelei preparate va fi comparabilă.
 

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri