1x capsulă reîncărcabilă SEALPOD + 100 capac pentru Nespresso ®

109,90 lei
Fără TVA: 92,35 lei
În stoc
livrare în data de 24.6. (opțiuni de livrare)

109,90 lei
Fără TVA: 92,35 lei
-
+
SEALPOD
Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 12      Adaugă recenzie

Producător: SEALPOD

Capsule reîncărcabile nespresso

nespresso kapsule

Pachetul conține o capsulă reutilizabilă din oțel inoxidabil. Această capsulă nu este limitată de numărul de utilizări și nu afectează gustul cafelei.

Mai multe folii puteți cumpăra aici. De asemenea, veți primi o linguriță practică pentru cafea și o un capac de cauciuc, astfel încât cafeaua din capsulă să rămână proaspătă mai mult timp.

Conține: 1x capsulă din oțel inoxidabil, 100 buc folii adezive din aluminiu, dozator din plastic pentru cafea, capac din plastic pentru păstrarea aromei prospete a cafelei, instrucțiuni de utilizare. Ambalat într-o cutie de carton.

Capsula este fabricată din oțel inoxidabil, capacul care se lipește este din folie de aluminiu.

Avantajul față de capsulele din plastic pe care le-am eliminat deja din ofertă este posibilitatea de a atinge o presiune mai mare în interiorul capsulei, rezultând un gust mai intens de cafea și o cremă mai bogată. Cu acest set SEALPOD, obțineți cafea de înaltă calitate, aceasta este recomandarea noastră.

Utilizarea capsulei reîncărcabile

  1. Umpleți capsula cu cafea pâna la margine, cafeaua comprimaţi ușor. Îndepărtați excesul de cafea de pe marginea capsulei
  2. Atașați capacul la capsulă.
  3. Mai departe continuați ca și cum ar fi o capsulă originală.
  4. Ați reușit. Savurați-vă cafeaua, după gustul dvs. și economisiți :-)

Compatibilitatea: Pixie™, Citiz™ a Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ a Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ a Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™ and Umilk™ ...

nespresso capsule

Ce fel de cafea să alegeți?

Dacă cumpărați cafea măcinată, alegeți cafeaua "Mokka". Dacă vă măcinați singur cafeaua, vă recomandăm o râșniță de cafea cu pietre de măcinare care are o grosime puțin mai mare decât cea pentru espresso, vedeți imaginea.

Pregătiți cafeaua ca un barista profesional.

Tamperul vă va ajuta să presați perfect cafeaua în capsulă. Cu cântarul digital cântăriți întotdeauna cantitatea potrivită de cafea cu o precizie de 0,1 g.

Spumarea laptelui pentru cappuccino

Puteți prepara o spumă delicioasă de lapte pentru capuccino cu ajutorul unui mixer manual pentru lapte. Puteți cumpăra mixerul de aici.

Ce zici de un ceai sau ciocolată?

Curățarea și decalcifierea aparatului de cafea vă vor ajuta. Vedeți setul de curățare pentru aparatele de cafea cu capsulă.

Mențineți calitatea cafelei

Curățarea și decalcifierea regulată a aparatului de cafea vă vor ajuta. Vedeți setul de curățare pentru aparatele de cafea cu capsulă..

Aparatul de cafea de voiaj pentru capsule Nespresso / cafea măcinată

Vă place să preparați espresso de calitate în timp ce călătoriți sau în natură? Cu aparatul de cafea mecanic Wacaco Nanopresso + NS adapter, puteți prepara espresso din capsule Dolce Gusto (originale și eco de la noi) chiar și fără electricitate. Puteți găsi aici aparatul de cafea.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri