1x capsule reîncărcabile SEALPOD + 100 capac pentru Nespresso ®

Disponibilitate:În Stoc - livrarea 21.06.2021 (Coletăria / courier)
Curier:18 lei, Coletăria: 10 lei
Producător:SEALPOD
Cod:sealset
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360 lei.
Preţ: 94,90 lei Fără TVA: 79,08 lei
sealpod
Cant:  
Numărul de recenzii: 1 Recenzie generală: 5 (100%)
 Numărul de recenzii: 1     Adaugă recenzie
Share 
Descriere Video recenzia
Video recenzia
Recenzii (1) Specificaţii Produse înrudite

nespresso kapsule

Acest pachet SEALPOD Vă oferă posibilitatea să vă creați propriile capsule de calitate pentru aparatele de cafea de tip Nespresso ® din materiale ecologice. Calitatea cafelei este aceeași ca și din capsulele de unică folosință

Pachetul conține capsulă reutilizabilă din oțel inoxidabil. Această capsula nu este limitată de numărul de utilizări și nu afectează gustul cafelei.

Pe capsulă de atașeză folii adezive din aluminiu, pe care le veți obține și în acest set de 24 de buc. Mai multe folii vă puteți cumpăra aici. De asemenea veți primi o linguriță practică pentru cafea și o garnitură, astfel încât cafeaua din capsulă să rămână proaspătă mai mult timp.

Un avantaj față de capsulele din platic, care deja retragem din ofertă este posibilitatea de a atinge o presiune mai mare în interiorul capsulei, rezultând un gust mai intens de cafea și o cremă mai bogată. Cu acest set SEALPOD, obțineți cafea de înaltă calitate, de aceea îl recomandăm

Conține: 1x capsulă din oțel inoxidabil, 24 buc folii adezive din aluminiu, dozator din platic pentru cafea, garnitură, capac din plastic pentru păstrarea aromei prospete a cafelei, instrucțiuni de utilizare. Ambalat într-o cutie de carton.

Capsula este fabricată din oțel inoxidabil, folii adezive din aluminiu.

Utilizarea capsulei:

  1. Umpleți capsula cu cafea pâna la margine, cafeaua comprimaţi ușor. Îndepărtați excesul de cafea de pe marginea capsulei
  2. Atașați capacul la capsulă
  3. Mai departe continuați ca și cum ar fi o capsulă originală.
  4. Ați reușit. Savurați-vă cafeaua, după gustul dvs. și economisiți :-)

Compatibilitatea: Pixie™, Citiz™ a Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ a Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ a Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™ and Umilk™ și alte dispozitive de tipul Nespresso®.

nespresso capsule

Ce fel de cafea să alegeți?

Dacă cumpărați cafea măcinată, alegeți cafeaua "Mokka". Dacă vă măcinați singur cafeaua, vă recomandăm o râșniță de cafea cu pietre de măcinare are o grosime puțin mai mare decât cea a espresso, vezi imaginea.

Vă lipsește o râșniță bună pentru cafea?

Uitați-vă la râșnița noastră Mlynko, are pietre de măcinare ceramice și abilitatea de a regla grosimea de măcinare.

Spumarea laptelui pentru cappuccino

O spumă delicioasă de lapte pentru capuccino puteți prepara cu ajutorul unui mixer manual pentru lapte. Mixerul îl puteți cumpăra aici.

Ce zici de un ceai sau ciocolată?

Curățarea și decalcifierea a aparatului de cafea vă va ajuta. Vezi. set de curățare pentru aparatele de cafea cu capsulă..

Mențineți calitatea cafelei

Curățarea și decalcifierea regulată a aparatului de cafea vă va ajuta. Vezi. set de curățare pentru aparatele de cafea cu capsulă..

Pregătiți cafeaua ca un barist profesional.

Tamperul vă va ajuta să apăsați perfect cafeaua în capsulă. Un stilou barist pentru a face ornamente, în spuma de lapte.

Všeobecné informácie
Určenie Nespresso - toate tipurile
Max. počet použití 1 kapsule fără limitare
Balenie 1x capsulă din oțel inoxidabil, 100 buc capace de aluminiu adezive, cupă de măsurare din plastic pentru cafea, sigiliu, capac de cauciuc pentru păstrarea prospețimii cafelei, instrucțiuni de utilizare
Materiál oțel inoxidabil, capace din aluminiu, plastic
Krajina pôvodu Taiwan

Adaugă recenzieNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           BunCumpărăturile certificate de clienții noștri
Dragos T.:Prelucrare rapidă a comenzii, mărfuri interesante
5
Alex M.:Magazin Eco exact după cum mi-am închipuit, trebuie să fie realizat numai de o persoană cu o mentalitate diferită. :)
5
Mirela B.:Comunicare foarte plăcută, fiabilitate, amabilitate, livrare rapidă.
5
Alina L.:prelucrare rapidă a comenzilor
5
Vlad S.:Capsulele ECO au o durată de viață mai lungă precum se menționează,50x. Deja am utilizat 60x și în cazul utilizării corecte cu sigu ...
5

Adăugați rating