Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Aparatul de cafea de voiaj Wacaco Minipresso NS – Nespresso

Disponibilitate:
În stoc - livrarea 03.04.2023 (Coletăria ro / Sameday Box), 04.04.2023 (Curier FAN)
Transportul: de la 10,00 lei
Producător: WACACO
Cod: mini-ns
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360,00 lei.

Preţ:
289,90 lei
Fără TVA: 243,61 lei

WACACO
-
+
Recenzie generală: 0 (0%)

Numărul de recenzii: 0      Adaugă recenzie


wacaco minipresso ns

Aparatul de cafea de voiaj Wacaco Minipresso va prepara un espresso delicios în timp ce călătoriți fără a folosi electricitate. Prin simplă pompare atingeți presiunea 8 bari.

Este vorba despre precursorul celui mai nou aparat de cafea Nanopresso, pe care o să-l găsiți de asemenea în oferta noastră aici.

Întregul dispozitiv cântărește doar 360 de grame, datorită presiuni de 8 bari va preapara un espresso adevărat cu cremă și un gust delicios.

Aparatul de cafea se umple cu capsule Nespresso. În ofertă avem următoarele variante: cafea măcintă, capsule Nespresso și capsule Caffisimo / Caffitaly.

În ambalaj este furnizat și un săculeț din bumbac, paharul încorporat pentru cafea și peria pentru curățare. De asemena aveți posibilitatea de a vă cumpărahusă durabilă cu fermoar, cumpărați aici.

Aparatul de cafea de voiaj Minipresso este fabricat din plastic rezistent, fără BPA. Portafilter este realizat din oțel inoxidabil. Aparatul de cafea respectă standardele internaționale de siguranță FDA, EU, RoHS, LFGB, GB. 

Furnizat într-o cutie care include un manual de instrucțiuni în limba română.

Dimensiuni: 175x70x60 mm, greutate: 360 g, capacitate rezervor de apă: 70 ml, capacitate rezervor cafea: 8 g, presiune maximă: 8 bari (116 psi).

În ofertă avem următoarele accesorii:

Husă durabilă

Husă de protecție de călătorie fabricată din din nylon durabil cu fermoar. Husa puteți cumpăra aici.

Set extins

La acest produs vă recomandăm să vă cumpărați un kit extins pentru a pregăti un espresso dublu. Setul conține de asemena cartușe de rezervă pentru cafea cu capace. Setul puteți cumpăra aici.

wacaco

Wacaco - Aparate de cafea inovatoare, de ani de zile

Wacaco este un producător inovator de aparate de cafea, care s-a dedicat de mulți ani în dezvoltarea aparatelor espresso de voiaj și accesoriile acestora. Principalele linii de produse constau din modelele Minipresso, Nanopresso și Picopresso. Pe lângă acestea, Wacaco oferă și accesorii de calitate pentru cafea, precum râșnița de voiaj Exagrind, cântarul pentru cafea Exagram și alte accesorii.

 


Minipresso Set de bază:Minipresso Set de bază:


Adaugă recenzie

Nota:


Cumpărăturile certificate de clienții noștri