Aparatul de cafea de voiaj Wacaco Minipresso NS – Nespresso

309,90 lei
Fără TVA: 260,42 lei
În stoc
livrare în data de 18.7. (opțiuni de livrare)

309,90 lei
Fără TVA: 260,42 lei
-
+
WACACO
Recenzie generală: 4.8 (96%)

Număr de recenzii: 9      Adaugă recenzie

Producător: WACACO

wacaco minipresso ns

Aparatul de cafea de voiaj Wacaco Minipresso va prepara un espresso delicios în timp ce călătoriți, fără a folosi electricitate. Prin simpla pompare, atingeți o presiune de 8 bari.

Este vorba despre precursorul celui mai nou aparat de cafea Nanopresso, pe care o să-l găsiți, de asemenea, în oferta noastră aici.

Întregul dispozitiv cântărește doar 360g, datorită presiunii de 8 bari va prepara un espresso adevărat cu cremă și un gust delicios.

Aparatul de cafea folosește capsule Nespresso. În ofertă, avem următoarele variante: cafea măcintă, capsule Nespresso și capsule Caffisimo / Caffitaly.

În ambalaj, sunt furnizate și un săculeț din bumbac, un pahar încorporat pentru cafea și o perie pentru curățare. De asemenea, aveți posibilitatea de a vă cumpărahusă rezistentă cu fermoar - cumpărați aici.

Aparatul de cafea de voiaj Minipresso este fabricat din plastic rezistent, fără BPA. Portafiltrul este realizat din oțel inoxidabil. Aparatul de cafea respectă standardele internaționale de siguranță FDA, EU, RoHS, LFGB, GB. 

Livrat într-o cutie care include un manual de instrucțiuni în limba română.

Compatibilitate: capsule originale Nespresso sau capsule Sealpod reîncărcabile. Este posibil ca alte mărci de capsule (de exemplu Lor) să nu funcționeze corect.

Dimensiuni: 175x70x60 mm, greutate: 360g, capacitate rezervor de apă: 70ml, capacitate rezervor cafea: 8g, presiune maximă: 8 bari (116 psi).

Avem următoarele accesorii în ofertă:

Husă durabilă

Husă de protecție de călătorie fabricată din din nylon durabil cu fermoar. Puteți cumpăra husa aici.

Kit extins

La acest produs, vă recomandăm să vă cumpărați un kit extins pentru a pregăti un espresso dublu. Kitul conține, de asemenea, cartușe de rezervă pentru cafea cu capace. Puteți cumpăra kitul aici.

wacaco

Wacaco - Aparate de cafea inovatoare cu tradiție

Wacaco este un producător inovator de aparate de cafea, care s-a dedicat de mulți ani în dezvoltarea aparatelor espresso de voiaj și a accesoriilor acestora. Principalele linii de produse constau din modelele Minipresso, Nanopresso și Picopresso. Pe lângă acestea, Wacaco oferă și accesorii de calitate pentru cafea, precum râșnița de voiaj Exagrind, cântarul pentru cafea Exagram și alte accesorii.

 


Minipresso Set de bază:Minipresso Set de bază:


Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri