Capsule de curățare Nespresso (10 buc) | Sealpod

89,90 lei
Fără TVA: 75,55 lei
În stoc
livrare în data de 18.7. (opțiuni de livrare)

89,90 lei
Fără TVA: 75,55 lei
-
+
SEALPOD
Recenzie generală: 0 (0%)

Număr de recenzii: 0      Adaugă recenzie

Producător: SEALPOD

Capsulele de curățare vor ajuta aparatul dvs. de cafea Nespresso să îndepărteze tot uleiul din zațul de cafea și murdăria, astfel încât ceașca dvs. de cafea să fie mai igienică și să aibă gust ca atunci când aparatul de cafea era nou.

Pachet 10 buc. capsule de unică folosință. Compatibilitate: Nespresso original line, incompatibile cu vertuo line.

3 motive pentru care ar trebui să folosiți capsule de curățare pentru Nespresso:

  1. Gust de cafea mai bun. Prin curățarea camerei de abur, veți elimina tot gustul rezidual de la prepararea anterioară și alte impurități, permițându-vă să preparați cafea care are un gust la fel de bun ca atunci când aparatul de cafea era nou.
  2. Îngrijirea aparatului de cafea. Curățarea regulată a aparatului de cafea Nespresso va contribui la prelungirea duratei de viață a aparatului.
  3. Îngrijirea sănătăţii. Prin curățarea regulată, îndepărtați majoritatea bacteriilor din aparatul de cafea, al cărui teren de reproducere este zațul de cafea.

Fabricat în Taiwan. Producător: Sealpod. Pachetul nu conține detartrant.

Mărcile comerciale care apar pe acest site nu aparțin companiei NajTrade s.r.o.. Dolce Gusto® a Nespresso® sunt mărci comerciale înregistrate ale companiei Societé des Produits Nestlé S.A. Tassimo® este o marcă comercială înregistrată a companiei Kraft Foods. Produsele asociate acestui site cu mărcile comerciale menționate mai sus nu sunt produsele originale ale companiilor menționate mai sus.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri