Wacaco PicoPresso + husă dură

+ cadou: manșon de protecție Wacaco
Transport gratuit
+ Cadou
729,90 lei
Fără TVA: 613,36 lei
În stoc
livrare în data de 29.5. (opțiuni de livrare)

729,90 lei
Fără TVA: 613,36 lei
-
+
WACACO
Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 22      Adaugă recenzie

Producător: WACACO

Aparatul de cafea portabil PicoPresso este conceput în primul rând pentru baristi experimentați care au la dispoziție boabe de cafea proaspete și râșniță de calitate. Aceasta este condiția prealabilă pentru a prepara un espresso delicios.

Avantajele aparatului PricoPresso includ portafiltrul transparent, coșul profesional din oțel inoxidabil pentru 20g de cafea, tamperul din aluminiu, pâlnia de umplere din aluminiu și filtrul din oțel inoxidabil.

Aparatul PicoPresso se potrivește perfect în mână. Este realizat dintr-o combinație de aluminiu, oțel inoxidabil și plastic fără BPA.

Aceasta este cea mai recentă versiune care conține un cap de filtru.

Furnizat cu o carcasă dură din nylon.

Greutate: 350g, presiune maximă: 18 bari, dimensiuni: 106x78x71 mm, capacitatea recipientului pentru apă: 80ml, capacitate cafelei măcinate: 20 g.

Cui este destinat Picopresso?

Picopresso  „nu iartă greșelile și recompensează pe barista cu experiență“.

Cu alte cuvinte, dacă intenționați să utilizați aparatul de cafea cu cafea măcinată din magazin sau nu aveți o râșniță de calitate, alegeți mai bine modelul Nanopresso, care va prepara deasemenea un espresso bun chiar și fără instrumente profesionale.

Accesorii recomandate:

  • Wacaco Exagrind - râșniță de cafea compactă echipată cu rulmenți pentru măcinare lină cu reglaj de măcinare de 60 de grade.
  • Wacaco Exagram - Cântar digital compact cu precizie de cântărire de 0,1 g, cronometru și alte funcții.
  • Suport din silicon Wacaco L – conceput pentru uscarea aparatului de cafea și presarea convenabilă a cafelei.
  • Huse de protecție - ajută la menținerea temperaturii constante în picopresso și, în același timp, protejează picopresso-ul de deteriorare.
  • 12g coș pentru cafea - vă permite să preparați cafeaua cu o doză mai mică decât coșul standard din pachet. Puteți cumpăra aici.
  • 51 mm tamper PremiumLine - tamperul portabil este inclus în pachet, opțional puteți cumpăra un tamper cu funcții complete cu mâner din lemn. Puteți cumpăra aici.
  • 51 mm puck screen PremiumLine - puck screen împiedică așa-numitul "channeling" și ajută la o mai bună distribuție a apei în interiorul coșului  Puteți cumpăra aici.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri