Râșniță de cafea Wacaco Exagrind

+ cadou: Pensulă barista PremiumLine
Transport gratuit
+ Cadou
672,90 lei
Fără TVA: 565,46 lei
În stoc
livrare în data de 24.6. (opțiuni de livrare)

672,90 lei
Fără TVA: 565,46 lei
-
+
WACACO
Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 5      Adaugă recenzie

Producător: WACACO

Râșnița de cafea Wacaco Exagrind este potrivită pentru iubitorii de cafea, care caută o râșniță compactă și robustă, pentru utilizarea de zi cu zi.

Datorită pietrelor de măcinare din oțel inoxidabil de 38 mm frezate cu precizie și rulmenților încorporați, măcinarea este foarte silențioasă și fină.

Grosimea măcinării poate fi ajustată la 60 de clicuri, în total în două rotații de 360 de grade. Pasul unui clic este de 33 de microni.

Corpul râșniței este frezat dintr-o singură bucată de aluminiu, este un așa-zis design unibody, care garantează o construcție solidă și fermă.

Greutate: 464g. Dimensiuni: 143x53x67 mm. Capacitate cafea pentru o măcinare: 20g. Mecanism de măcinare: 38mm, Stainless Steel 420. Se livrează într-o husă de protecție din material textil. 

Avantajele râșniței Wacaco Exagrind

  • Rulmenți încorporați - datorită celor doi rulmenți încorporați și transmisiei de putere sofisticate, măcinarea va fi silențioasă și fină.
  • Pietre de măcinare de 38mm, din oțel inoxidabil - realizate din oțel inoxidabil frezat cu precizie.
  • Cadru uni body din aluminiu - corpul râșniței în sine este realizat dintr-o singură bucată de aluminiu, ceea ce garantează o manoperă de înaltă calitate.
  • Setarea grosimii de măcinare la 60 de clicuri – distanța unui clic este de 33 de microni, 
  • Dimensiuni compacte - mâner detașabil, greutate: 464g, dimensiuni: 143x53x67 mm.
  • Suprafață cauciucată - datorită suprafeței din silicon, râșnița este ușor de ținut și nu alunecă din mână în timpul măcinării.

Wacaco scale set:Cuppamoka Barista set:Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri