Ce aparat de cafea Nespresso ?

Aveți de gând să cumpărați un aparat de cafea Nespresso, dar nu știți ce opțiuni aveți? Am pregătit pentru dvs. o listă de aparate de cafea Nespresso și informații de bază despre proprietățile acestora, cu care sunt de asemenea compatibile și  capsulele Nespresso ECO reîncărcabile, pe care le oferim de la 4,90 €.

În prezent există o gamă largă de aparate de cafea Nespresso pe piață în comparație cu alte aparate de cafea pentru capsule. Nu e de mirare, căci Nespresso a fost unul dintre primele sisteme de capsule disponibile pe piață, încă din anii 90.

Aparatele de cafea Nespresso pot fi găsite pe piața noastră sub două mărci Krups și DéLonghi. Dacă observați, numele modelelor sunt practic identice, este vorba doar de un design diferit.

Aparatele de cafea Nespresso sunt puțin mai scumpe decât aparatele Dolce Gusto. Cu toate acestea, ele oferă o gamă mai largă de aparate în diferite modele tehnice. De la mașini mai simple pentru uz casnic la mașini care sunt potrivite pentru utilizare semi-profesională.

Avantajele aparatelor de cafea nespresso:

 • tava pentru capsula utilizată
 • pârghia pentru aruncarea capsulei folosite
 • gamă mai largă de capsule alternative de unică folosință, dar și capsule reîncărcabile

Tipuri de capsule reîncărcabile

Capsule ECO din plastic.

Aceste capsule sunt potrivite pentru cineva care dorește să aibă cel mai puțin lucru la pregătirea cafelei. După ce ați utilizat capsula, o deschideți și o clătiți cu apă. Pachetul conține 5 capsule, astfel încât să vă puteți pregăti cafeaua în avans pentru 5 cești.

Capsule din oțel inoxidabil SEALPOD.

sealpod

Capsula este realizată la bază din oțel inoxidabil. Această capsulă nu este limitată de durata de viață. Singurul lucru pe care îl schimbați sunt capacele de aluminiu. Un capac = o singură utilizare. Setul de bază pentru SEALPOD include o capsulă din oțel inoxidabil, 24 de capace și mai multe accesorii. Dacă sunteți interesat de setul de bază, puteți achiziționa capace separate de înlocuire.

Avantajul unei astfel de construcții este acela de a obține practic aceleași condiții ca și cu capsulele originale. Capacul din oțel inoxidabil se va găuri numai atunci când apare presiunea corectă în capsulă. Recomandarea noastră este din acest motiv doar pentru capsulele SEALPOD.

Capacul din oțel inoxidabil la capsulele originale ale mărcii SEALPOD pur și simplu se dezlipesc, astfel încât curățarea capsulei nu este dificilă.

Parametrii aparatului de cafea Nespresso

Parametri comuni:

 • presiunea pompei 17 - 19 bari
 • tava încorporată pentru capsula utilizată
 • cantitatea automată de dozare a apei
 • oprirea automată după setarea de inactivitate

Diferențe:

 • volumul recipientului de apă
 • design și proiectarea materialelor
 • spumă de lapte încorporată
 • unele aparate de cafea au, de asemenea, o nouă tavă pentru capsulă

Aparate de cafea Krups

Krups Pixie, Krups Citiz, Krups U & Lapte, Krups Inissia, Krups Essenza

Aparate de cafea DéLonghi

DéLonghi Pixie, DéLonghi citiz, DéLonghi U & Milk, DéLonghi Inissia, DéLonghi Essenza, DéLonghi Lattissima

Toate aparatele de cafea Nespresso pot fi umplute cu capsulele ECO reîncărcabile. Vă interesează aceste capsule reîncărcabile? Mai multe la magazinul nostru online.

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri