Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cafea în 6 moduri

dolce gusto kapsule

Capsule reîncărcabile și cafeaua măcinată? Pregătiți-vă un espresso excelent acasă!

De asemenea, pregătiți în mod regulat o cafea „măcinată” clasică? Poate că ar fi nevoie de o schimbare! De ce să nu vă oferiți în sfârșit o cafea de calitate pe care o puteți găsi doar la cele mai bune cafenele italiene? Datorită acestei capsule reîncărcabile, vă puteți prepara și acasă această cafea.

Doriți ca pregătirirea cafelei și consumul ei să fie literalmente o experiență? Adăugați diverse alte ingrediente la această capsula eko.

Cafeaua nu trebuie să fie doar negră. Bucurați-vă de diversele gusturi espresso exotice și interesante pe care le puteți prepara împreună cu aceste capsulele EKO. După ce veți începe să folosiți aceste capsule reîncărcabile, de capsulele clasice nici măcar nu vă veți mai aminti!

Îmbogățiți-vă cafeaua cu capsulele EKO din diverse ingrediente

Lapte, zahăr sau miere. Acestea sunt ingrediente comune în cafeaua noastră. Dar știții că se poate face și cu totul altfel? Pregătiți-vă din cafea o băutură delicioasă, nouă și total neconvențională! O aromă excelentă poate fi obținută prin adăugarea, de exemplu, a următoarelor ingrediente:

  • Cardamom. Este un plus comun pentru cafeaua din Orientul Mijlociu. kardamom do kavyAcest ingredient nu numai că conferă cafelei o aromă extraordinară, dar de asemenea, acționează ca un efect neutralizant al cofeinei. Acest lucru este valabil mai ales dacă beți mai multă cafea pe zi. Este de ajuns dacă peste cafeaua gata preparată presărați puțin din acest ingredient
  • Scorțișoară. skorica do kavyVă place o aromă mai puternică și vă place să vă bucurați de cafeaua dulce? Așa că, înlocuiți zaharul clasic cu scorțișoară. Nu numai că adaugă un gust aparte la cafea, dar îmbunătățește și sistemul imunitar. Și mai presus de toate, scorțișoara are mai puține calorii decât zahărul!
  • Sarea. sol do kavyAșai că cafeaua sărată este un nonsens absolut? Vă înșelați! Puțină sare înmoaie gustul prea amar al cafelei.
  • Esență de vanilie. Va-ți gândit vreodată că cafeaua nu trebuie să o îndulciți doar cu  zahăr? Un substitut excelent este esența de vanilie sau de migdale. În plus, pentru prepararea cafelei prin capsule eco este perfectă. Puneți aroma direct pe cafeaua fin măcinată în capsula reîncărcabilă. Băutura finală va avea o aromă delicată de vanilie.
  • Lapte de nucă de cocos. Dacă nu vă deranjează gustul de nucă de cocos, încercați să vă pregătiți ceva, un latte sănătos. Și asta datorită laptelui de nucă de cocos.
  • Înghețată. zmrzlina do kavyLa toți ne place să păcătuim odată. Și ceva dulce la cafea este chiar bine venit. Ce ziciți de o lingură de înghețată de vanilie în cafea? O veți aprecia mai ales vara.

Capsulă EKO = espresso ieftin și de calitate

Uitați de capsulele de marcă scumpe pe care le aruncați după ce ați făcut cafeaua. Utilizați capsula EKO și puteți pregăti un presso excelent aproape gratuit. Și în plus, nu sunteți limitat la capsule și tipurile de cafea oferite de producător!

Puteți alege cafeaua pe care o doriți.

Cum se face?

Veți avea nevoie de capsule reîncărcabilă, de cafeaua dvs. fin măcinată și de un aparat de cafea pentru capsule precum Nespresso sau Dolce Gusto. Puteți prepara și alte ingrediente pentru cafea, despre care vom vorbi mai târziu. Deci, haidem să ne facem o cafea minunată!

1. Achiziționați-vă capsulele reîncărcabile. Puteți găsi linkuri la comandarea capsulelor în articol de mai jos. O capsulă eco va dura aproximativ până la 50 de utilizări. Dacă veți avea grijă de ea în mod corespunzător, îi va crește durata de viața.

2. Alegeți preferata dvs. boabă de cafea fin măcinată. Alegerea cafelei depinde doar de dvs.

3. Aproximativ 7 grame de cafea puneți în capsula reîncărcabilă și împingeți-o cu pistonul care face parte din capsula eco.

4. Închideți capsula și puneți în suportul pentru cafea Nespresso sau la Dolce Gusto. Puneți capsula în suport în așa fel încât să se fixeze în suportul de cafea

5. Finalizați cafeaua precum cu o capsulă de unică folosință clasică.

Cafeaua excelentă este pe lume! Și care este avantajul băuturii astfel pregătite? Cafeaua prin picurare este mult mai moale pentru stomacul dvs. și are un gust mai plăcut. În prepararea acestui mod, în băutură nu se eliberează atât de multă cafeină ca în cazul unei cafele clasic preparate.

Pe suprafata cafelei se va crea o  spumă fină frumoasă. Și mai mult, economisiți nu numai banii, ci și mediul înconjurător! Imaginați-vă cât de mulți bani economisiți și câte ambalaje inutile aruncate din capsule!

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri