Cafea în 6 moduri

dolce gusto kapsule

Capsule reîncărcabile și cafea măcinată? Pregătiți-vă un espresso excelent acasă!

Preparați în mod regulat și cafea „măcinată” clasică? Poate că ar fi nevoie de o schimbare! De ce să nu vă oferiți în sfârșit o cafea de calitate pe care nu o puteți găsi decât la cele mai bune cafenele italiene? Datorită acestei capsule reîncărcabile, vă puteți prepara și acasă această cafea.

Doriți ca pregătirea cafelei și consumul ei să fie literalmente o experiență? Adăugați diverse alte ingrediente la această capsula ECO.

Cafeaua nu trebuie să fie doar neagră. Bucurați-vă de diversele gusturi espresso exotice și interesante pe care le puteți prepara împreună cu aceste capsulele ECO. După ce veți începe să folosiți aceste capsule reîncărcabile, nici măcar nu vă veți mai aminti de capsulele clasice!

Îmbogățiți-vă cafeaua cu capsulele ECO din diverse ingrediente

Lapte, zahăr sau miere. Acestea sunt ingrediente obișnuite în cafeaua noastră. Dar știți că se poate face și cu totul altfel? Pregătiți-vă o băutură delicioasă din cafea, nouă și total neconvențională! O aromă excelentă poate fi obținută prin adăugarea, de exemplu, a următoarelor ingrediente:

  • Cardamon. Este un aditiv comun pentru cafeaua din Orientul Mijlociu. kardamom do kavyAcest ingredient nu numai că conferă cafelei o aromă extraordinară, dar de asemenea, acționează ca un efect neutralizant al cofeinei. Acest lucru este valabil mai ales dacă beți mai multă cafea pe zi. Este de ajuns dacă peste cafeaua gata preparată presărați puțin din acest ingredient
  • Scorțișoară. skorica do kavyPreferați o aromă mai puternică și vă place să vă bucurați de cafeaua dulce? Atunci înlocuiți zahărul clasic cu scorțișoară. Nu numai că adaugă un gust aparte la cafea, dar îmbunătățește și sistemul imunitar. Și mai presus de toate, scorțișoara are mai puține calorii decât zahărul!
  • Sare. sol do kavyNu-i așa că o cafea cu sare nu ar avea absolut niciun sens? Vă înșelați! Puțină sare înmoaie gustul prea amar al cafelei.
  • Esență de vanilie. V-ați gândit vreodată că nu e nevoie să  îndulciți cafeaua numai cu  zahăr? Un substitut excelent sunt esența de vanilie sau cea de migdale. În plus, este perfect pentru prepararea cafelei cu capsule eco. Puneți aroma direct în cafeaua fin măcinată în capsula reîncărcabilă. Băutura finală va avea o aromă delicată de vanilie.
  • Lapte de cocos. Dacă nu vă deranjează gustul de nucă de cocos, încercați să vă pregătiți un latte sănătos. Și asta cu ajutorul laptelui de cocos.
  • Înghețată. zmrzlina do kavyTuturor ne place să trișăm câteodată. Și ceva dulce la cafea este chiar binevenit. Ce ziceți de o lingură de înghețată de vanilie în cafea? O veți aprecia mai ales vara.

Capsula ECO = espresso ieftin și de calitate

Uitați de capsulele de marcă scumpe pe care le aruncați după ce ați făcut cafeaua. Utilizați capsula ECO și puteți pregăti un espresso excelent aproape gratuit. Și în plus, nu sunteți limitat la capsulele și tipurile de cafea oferite de producător!

Puteți alege cafeaua pe care o doriți.

Cum se face?

Veți avea nevoie de o capsulă reîncărcabilă, de cafeaua dvs. fin măcinată și de un aparat de cafea pentru capsule precum Nespresso sau Dolce Gusto. Puteți prepara și alte ingrediente pentru cafea, despre care vom vorbi mai târziu. Deci, hai să ne facem o cafea minunată!

1. Achiziționați-vă capsulele reîncărcabile. Puteți găsi linkuri la comandarea capsulelor în articolul de mai jos. O capsulă eco va dura până la aproximativ 50 de utilizări. Dacă veți avea grijă de ea în mod corespunzător, îi va crește durata de viața.

2. Alegeți boabele dvs preferate pentru cafea fin măcinată. Alegerea cafelei depinde doar de dvs.

3. Puneți aproximativ 7 grame de cafea în capsula reîncărcabilă și împingeți-o cu pistonul capsulei eco.

4. Închideți capsula și puneți-o în suportul pentru cafea Nespresso sau Dolce Gusto. Puneți capsula în suport în așa fel încât să se fixeze în suportul de cafea.

5. Finalizați cafeaua ca și cum ați folosi o capsulă de unică folosință clasică.

Cafeaua excelentă este gata! Și care este avantajul băuturii pregătite astfel? Cafeaua prin picurare este mult mai slabă pentru stomacul dvs. și are un gust mai plăcut. Preparând-o în acest fel, în băutură nu se eliberează atât de multă cafeină ca în cazul unei cafele clasic preparate.

Pe suprafața cafelei se va crea o spumă fină frumoasă. În plus, nu numai că economisți bani, dar protejați și mediul înconjurător! Imaginați-vă cât de mulți bani și câte ambalaje de capsule  aruncate inutil economisiți!

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri