ECO capsule PRO pentru Dolce Gusto® - set 3 buc

84,90 lei
Fără TVA: 71,34 lei
În stoc
livrare în data de 30.7. (opțiuni de livrare)

84,90 lei
Fără TVA: 71,34 lei
-
+
Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 14      Adaugă recenzie

Producător: ECO capsule

Cu versiunea PRO, puteți prepara cafeaua cu o cremă mai bogată datorită filtrului mai sofisticat.

Comparativ cu versiunea clasică, filtrul este fabricat din mai multe părți cu o construcție similară cu portafiltrul aparatului de cafea cu mâner. Baza este un filtru pur din oțel inoxidabil, care acoperă întregul fund al capsulei.

Capsulele noastre reîncărcabile, marca ECO capsule.dolce gusto capsule

În prezent cea mai nouă în oferta noastră,  generația a treia. Conține un capac îmbunătățit, care distribuie apa fierbinte mai uniform în capsulă, cu un filtru suplimentar, direct în capac.

Pachetul include acum și 3 garnituri din silicon de rezervă, care prelungesc durata de viață a întregii capsule. Dacă garnitura de pe capsulă începe să curgă, nu mai trebuie să aruncați întreaga capsulă, doar înlocuiți garnitura.

O capsulă este concepută pentru aproximativ 50 de utilizări. Dacă sunteți în căutarea capsulelor refolosibile cu o durată mai lungă de viață pentru Dolce Gusto ®  vă recomandăm să cumpărați capsula din oțel inoxidabil.

Conține: 3x capsulă din plastic, 3x sită plastic- oțel inoxidabil, 3x garnitură din cauciuc. Ambalate într-o cutie de carton, capsulele sunt fabricate din plastic (fără BPA).

Compatibil cu toate aparatele de cafea Dolce Gusto®, cu excepția Krups KP2000 și KP130831dolce gusto capsule

Cum să distingeți capsulele ECO de imitații?

Fiecare capsulă ECO din 1.6.2021 este marcată cu sigla noastră. În acest fel, puteți fi sigur că cumpărați un produs cu adevărat verificat, care va funcționa conform așteptărilor.

Utilizarea capsulei reîncărcabile

  1. Umpleți capsula cu cafea până la margine și presați ușor cu lingurița.
  2. Închideți capacul din plastic.
  3. Introduceți capsula în aparatul de cafea, astfel încât acul să ajungă în gaura perforată.
  4. Mai departe, continuați ca și cum ar fi o capsulă originală.
  5. Ați reușit. Savurați-vă cafeaua, după gustul dvs. și economisiți :-)
Mărcile comerciale care apar pe acest site nu aparțin companiei NajTrade s.r.o.. Dolce Gusto® a Nespresso® sunt mărci comerciale înregistrate ale companiei Societé des Produits Nestlé S.A. Tassimo® este o marcă comercială înregistrată a companiei Kraft Foods. Produsele asociate acestui site cu mărcile comerciale menționate mai sus nu sunt produsele originale ale companiilor menționate mai sus.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri