Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Alegem aparatul de cafea cu capsule - ce tip este cel mai bun?

Uneori ne cereți opinia cu privire la care aparat de cafea cu capsule să alegeți în ceea ce privește utilizarea capsulelor noastre eco reumplibile. Dolce Gusto? Nespresso? Cafissimo? Sau alt?

În primul rând, este o chestiune de buget. Aparatele de cafea cu capsule poate fi cumpărat în hipermarketuri pentru sume foarte mici, de la 150 lei (în ofertă). De asemenea, puteți cumpăra un aparat de cafea cu capsule de marcă (de exemplu, de la marca Miele) cu până la 700 lei.

Printre cele foarte accesibile considerăm sistemele Dolce Gusto, Tassimo și Cafissimo.

Grupul de preț mediu și mai mare este format din aparate de cafea Nespresso sau mărci mai puțin cunoscute, cum ar fi Illy.

RECOMANDAREA noastră: Nespressokapsulovy kavovar nespresso

Iată 3 avantaje ale acestei soluții:

1.  Soluția noastră cu ajutorul capsulei Sealpod din oțel inoxidabil cu capace adezive din aluminiu (sau hârtie) prin capac simulează capsula originală la 99%. Cu acest sistem puteți imita perfect o capsulă de unică folosință.

Această capsulă nu îmi va deteriora cuțitele din aparatul de cafea? Nu va deteriora, capsula este puțin mai scurtă decât cea originală, așa că atunci când închideți capsula în aparatul de cafea, cuțitele nu vor intra in aceasta.

De asemenea, avem o soluție disponibilă pentru baristi, cu opțiunea de a umple 10 capsule din oțel inoxidabil, în stoc, inclusiv stație de alimentare. Mai multe găsiți aici.

2.  Un alt avantaj al sistemului Nespresso în ceea ce privește aparatele mai scumpe este posibilitatea de a spuma laptele cu o duză de abur, adică la fel ca în cazul aparatelor de cafea cu mâner sau aparatelor de cafea semiautomate.

Astfel nu trebuie să utilizați laptele deshidratat în capsulă.

3. Al treilea avantaj este utilizarea ușoară al aparatului nostru de capsule. Umpleți pur și simplu capsula, lipiți capacul și introduceți-o în aparatul de cafea ca standard.

Care este disponibilitatea capsulelor de unică folosință Nespresso?

Sistemul Nespresso este pe piață de peste 20 de ani, a fost primul sistem de capsule din istorie. Din acest motiv, există și o serie de capsule de unică folosință neoriginale pe piață.

Unele prăjitorii fabrică chiar propriile capsule de unică folosință Nespresso

Cu toate acestea, în mod normal nu veți cumpăra capsule de unică folosință originale și alternative pentru Nespresso în hipermarketuri, așa cum este în cazul sistemelor Dolce Gusto, Cafissimo sau Tassimo. Sunt disponibile mai mult în eshop-uri.

Dolce Gustokapsulovy kavovar dolce gusto

Pentru Dolce Gusto avem în ofertă 2 soluții. Capsule din plastic ECO (marca noastră proprie) și capsulă Sealpod din oțel inoxidabil cu capac din silicon reutilizabil.

Ambele capsule pot imita foarte bine capsula de unică folosință. Cu toate acestea, în comparație cu sistemul Nespresso, necesită un pic de abilitate în utilizare, deoarece capsula trebuie poziționată astfel încât acul aparatului de cafea să nu o străpungă inutil în afara găurii desemnate.

Care este disponibilitatea capsulelor de unică folosință Dolce Gusto?

Recent, în ofertele de hypermarket au început să apară și capsule de unică folosință neoriginale la prețuri mai accesibile.

Capsulele originale de unică folosință sunt disponibile în mod obișnuit în hipermarketuri.

Cafissimo / Tchibokapsulovy kavovar cafissimo

Sistemul Cafissimo tinde să fie denumit și CaffitalyK-fee sau Versimo.

Pentru Cafissimo, oferim deasemenea și capsule reutilizabile Sealpod din oțel inoxidabil cu capac din silicon. Capsula este mai ușor de utilizată în comparație cu capsula Dolce Gusto, deoarece capsula nu trebuie poziționată special.

Atenție, capsula nu este compatibilă cu aparatul de cafea Cafissimo Pure.

Care este disponibilitatea capsulelor de unică folosință Cafissimo?

Disponibilitatea capsulelor de unică folosință pentru Cafissimo este ușor mai mică în comparație cu Dolce Gusto, capsulele tind să fie disponibile și în hipermarketuri.

În prezent, există și capsule de unică folosință neoriginale, disponibile în eshop-uri.

Tassimokapsulovy kavovar tassimo

Sistemul Tassimo este, de asemenea, relativ bine cunoscut. Din păcate, nu oferim încă capsule ecologice reutilizabile pentru acest sistem.

Dacă vă gândiți la sistemul Tassimo, acesta este foarte asemănător ca calitate și preț cu sistemul Dolce Gusto sau Cafissimo.

Capsulele de unică folosință sunt disponibile în mod obișnuit în hipermarketuri. Capsulele de unică folosință neoriginale nu au apărut încă.

Deci, dacă cumpărați sistemul Tassimo, va trebui să cumpărați doar capsulele originale de unică folosință.

Încheiere

Dacă sunteți în căutarea celui mai accesibil aparat de cafea cu capsule de până la 250 lei, v-am recomanda Dolce Gusto. Există mai multe tipuri de capsule reîncărcabile disponibile, precum și capsule de unică folosință neoriginale mai accesibile.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de cafea cu capsule la un preț mediu de aproximativ 500 lei, v-am recomanda Nespresso.

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri