Aparat de cafea de voiaj Staresso PRO (negru)

Disponibilitate:În Stoc - livrarea 05.10.2022 (Coletăria / courier)
Curier:18 lei, Coletăria: 10 lei
Producător:Staresso
Cod:star
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360 lei.
Preţ: 319,90 lei Fără TVA: 268,82 lei
staresso
Cant:  
Numărul de recenzii: 4 Recenzie generală: 5 (100%)
 Numărul de recenzii: 4     Adaugă recenzie
Share 
Descriere Video recenzia
Video recenzia
Recenzii (4) Produse înrudite

Acest model conține un corp îmbunătățit din oțel inoxidabil (partea de mijloc), care înlocuiește modelul inițial din plastic. Această îmbunătățire are ca rezultat o durată de viață mai lungă a dispozitivului.

Aparatul de cafea portabil Staresso va prepara un espresso delicios fără a consuma energie electrică. Prin simplă pompare atingeți presiunea 15-20 bari, comparabil cu un espressor clasic. Aparatul de cafea Staresso utilizează cafea măcinată dar și capsule de tip Nespresso.

Aparatul de cafea cântărește aproximativ 460 de grame și are dimensiuni de 7 x 20 cm. Datorită dimensiunilor sale este potrivit să fie transportat, dar se poate și plasa static ca substitut pentru aparatul de cafea clasic acasă, la serviciu sau la cabană.

Dacă căutați aparatul de cafea de voiaj cu dimensiuni minime, vă recomandăm să vă alegeți aparatul de cafea Wacaco Nanopresso (336g) sau Wacaco minipresso (360g).

Pachetul include și un pahar din sticlă izolatoare. Este posibil să vă cumpărați de asemena husă de călătorie, o puteți cumpăra aici

Pistonul deconectat poate fi utilizat pentru a produce spuma de lapte direct în cana furnizată (vezi video). Fără accesorii suplimentare puteți de asemenea prepara cappuccino delicios.

Presiunea de lucru aveți total sub control datorită intensității de pompare pe care o alegeți. Aparatul de cafea poate fi folosit și pentru prepararea ceaiului.

În ofertă avem variantele de culorinegrualbroz

Aparatul de cafea Staresso este fabricat din plastic rezistent, care este desigur fără BPA. Portafilter este realizat din oțel inoxidabil. Paharul pentru cafea este fabricat din sticlă din vacuum izolată cu pereţi dubli.

Aparatul de cafea a câștigat locul 1 în categorie produsul de design și inovație în cadrul concursului internațional Red Dot Award.

Dimensiuni: 7 x 20 cm, greutate: 460 g, capacitate rezervorului de apă: 100 ml, volum max. pentru dozator de cafea: 10 g, presiunea maximă: 15 - 20 bari. Cafea: măcinată, capsule Nespresso.

Furnizat într-o cutie care include un manual de instrucțiuni în limba română.

Adaugă recenzieNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           BunCumpărăturile certificate de clienții noștri
Teodor:Părerea mea este că pot doar să vă recomand, puteți întinde focul și pe piatră cu câteva bețe. Apa din ceașcă de oțel inoxidabi ...
5
Stefana:Multumesc pentru comanda! Produsul este impachetat nature friendly, iar totul este de o calitate superioara. Am apreciat foarte mult micile ...
5
Ciprian:Produs ambalat cu precizie în materiale ecologice. Sunt mulțumit de procesul comenzi și de viteza de livrare.
5
Fabio :Cafea excelentă
5
Elena:Capsulă excelentă, este ecologică, ușor de întreținut și cu timpul veți simți cu siguranță compensare în portofel, deoarece pre ...
5

Adăugați rating