Aparat de cafea de voiaj Staresso (roz)

289,90 lei
Fără TVA: 243,61 lei
Nu mai este disponibil

Produse asemănătoare

Staresso
Recenzie generală: 4.8 (96%)

Număr de recenzii: 6      Adaugă recenzie

Producător: Staresso

În ofertă, cea mai nouă - versiunea îmbunătățită din 2022, acest upgrade include:

  • design mai robust al aparatului de cafea - camera interioară și filetul sunt realizate din oțel inoxidabil, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață a aparatului de cafea și crește robustețea,
  • coș îmbunătățit pentru capsule Nespresso - capsulele nu mai trebuie să fie perforate înainte de utilizare.
  • duză reproiectată - simplifică și îmbunătățește extracția cafelei.

Acest model are un corp îmbunătățit din oțel inoxidabil (partea de mijloc), care înlocuiește modelul inițial din plastic. Această îmbunătățire are ca rezultat o durată de viață mai lungă a dispozitivului.

Aparatul de cafea portabil Staresso va prepara un espresso delicios, fără a consuma energie electrică. Prin simplă pompare, atingeți o presiune de15-20 bari, comparabil cu un espressor clasic. Aparatul de cafea Staresso utilizează cafea măcinată, dar și capsule de tip Nespresso. Datorită dimensiunilor sale, este potrivit să fie transportat, dar se poate și utiliza pe loc, ca substitut pentru aparatul de cafea clasic de acasă, la serviciu sau la cabană.

Pachetul include și un pahar din sticlă izolatoare. Puteți să vă cumpărați, de asemenea, si o husă de călătorie; o puteți cumpăra aici.

Dimensiuni: 7 x 20cm, greutate: 460g, capacitate rezervor de apă: 100ml, volum max. pentru dozator de cafea: 10g, presiunea maximă: 15 - 20 bari. Cafea: măcinată, capsule Nespresso.

Pistonul deconectat poate fi utilizat pentru a produce spuma de lapte direct în cana din dotare (vezi video). Puteți, de asemenea  prepara un cappuccino delicios fără accesorii suplimentare. Aveți sub control total presiunea de lucru datorită intensității de pompare pe care o alegeți. Aparatul de cafea poate fi folosit și pentru prepararea ceaiului.

Aparatul de cafea Staresso este fabricat din plastic rezistent, care este desigur fără BPA. Portafiltrul este realizat din oțel inoxidabil. Paharul pentru cafea este fabricat din sticlă din vacuum izolată cu pereţi dubli.

Aparatul de cafea a câștigat locul 1 la categoria produs de design și inovație în cadrul concursului internațional Red Dot Award.

Dacă sunteți în căutare de un aparat de cafea de voiaj cu dimensiuni minime, vă recomandăm să alegeți aparatul de cafea Wacaco Nanopresso (336g) sau Wacaco Minipresso (360g).

Livrat într-o cutie care include un manual de instrucțiuni în limba română.

Nanopresso Staresso recomandate

  • Râșniță pentru cafea Staresso Discovery D-6 - Dacă doriți să savurați o cafea cu adevărat proaspătă și gustoasă, vă recomandăm să măcinați cafeaua chiar înainte de a o savura. Râșnița Staresso Discovery D-6 este depozitabilă, cu opțiunea de reglare a grosimii. Se potrivește perfect în setul dvs. Staresso. Râșnița puteți cumpăra de aici.
  • Aparat pentru spuma de lapte Rock2More - Aparate de cafea Staresso vă permit să spumați laptele direct cu pistonul, dar aparatul pentru spuma de lapte Rock2More vă permite să pregătiți o spumă de lapte puțin mai catifelată și este potrivit și pentru prepararea altor băuturi. Aparatul pentru spuma de lapte puteți cumpăra aici.

Staresso Set de bază:Staresso Barista set:


Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri