Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Aparat de cafea de voiaj Staresso (roz)

Disponibilitate:
Productia s-a incheiat
Transportul: de la 10,00 lei
Producător: Staresso
Cod: star-p

Preţ:
289,90 lei
Fără TVA: 243,61 lei

Recenzie generală: 5 (100%)

Numărul de recenzii: 1      Adaugă recenzie


Aparatul de cafea portabil Staresso va prepara un espresso delicios fără a consuma energie electrică. Prin simplă pompare atingeți presiunea 15-20 bari, comparabil cu un espressor clasic. Aparatul de cafea Staresso utilizează cafea măcinată dar și capsule de tip Nespresso.

Aparatul de cafea cântărește aproximativ 460 de grame și are dimensiuni de 7 x 20 cm. Datorită dimensiunilor sale este potrivit să fie transportat, dar se poate și plasa static ca substitut pentru aparatul de cafea clasic acasă, la serviciu sau la cabană.

Dacă căutați aparatul de cafea de voiaj cu dimensiuni minime, vă recomandăm să vă alegeți aparatul de cafea Wacaco Nanopresso (336g) sau Wacaco minipresso (360g).

Pachetul include și un pahar din sticlă izolatoare. Este posibil să vă cumpărați de asemena husă de călătorie, o puteți cumpăra aici

Pistonul deconectat poate fi utilizat pentru a produce spuma de lapte direct în cana furnizată (vezi video). Fără accesorii suplimentare puteți de asemenea prepara cappuccino delicios.

Presiunea de lucru aveți total sub control datorită intensității de pompare pe care o alegeți. Aparatul de cafea poate fi folosit și pentru prepararea ceaiului.

În ofertă avem variantele de culori: negru, alb, roz

Aparatul de cafea Staresso este fabricat din plastic rezistent, care este desigur fără BPA. Portafilter este realizat din oțel inoxidabil. Paharul pentru cafea este fabricat din sticlă din vacuum izolată cu pereţi dubli.

Aparatul de cafea a câștigat locul 1 în categorie produsul de design și inovație în cadrul concursului internațional Red Dot Award.

Dimensiuni: 7 x 20 cm, greutate: 460 g, capacitate rezervorului de apă: 100 ml, volum max. pentru dozator de cafea: 10 g, presiunea maximă: 15 - 20 bari. Cafea: măcinată, capsule Nespresso.

Furnizat într-o cutie care include un manual de instrucțiuni în limba română.

Staresso Set de bază:


Husă de voiaj pentru Staresso

Husă de voiaj pentru Staresso

49,90 lei

În Stoc

Staresso Barista set:


Adaugă recenzie

Nota:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri