Aparatul de cafea de voiaj Staresso Mirage PRO | SP-300 (negru)

439,90 lei
Fără TVA: 369,66 lei
În stoc
livrare în data de 24.6. (opțiuni de livrare)

439,90 lei
Fără TVA: 369,66 lei
-
+
Staresso
Recenzie generală: 4.8 (96%)

Număr de recenzii: 17      Adaugă recenzie

Producător: Staresso

În ofertă cea mai recentă - versiune îmbunătățită PLUS din 2023, acest upgrade include:

  • pompă mai mare și mai performantă pentru o funcționare și mai eficientă
  • construcție mai bună – elemente din oțel inoxidabil adăugate în locul celor originale din plastic
  • naked portafilter - "pressurized" basket
  • noua versiune nu are priza pentru prepararea a 2 cafele

Corpul aparatului de cafea (camera interioară și filet) sunt gata realizate din oțel inoxidabil care prelungește semnificativ durata de viață a aparatului de cafea și crește robustețea structurii. Au fost întărite și picioarele aparatului de cafea, momentan în design gri.

Aparatul de cafea portabil Staresso Mirage a 3-a generația prepară un espresso gustos fără a folosi electricitate. Prin simpla pompare, veți ajunge la o presiune de 15 - 20 bari, comparabilă cu un espressor clasic.

Construcție interesantă în forma unei nave spațiale cu picioare pliabile. Aparatul de cafea are o constructie foarte robustă și puteti prepara cafeaua pe orice suprafață. Conține și o ceașcă de cafea încorporată. 

Designul aparatului de cafea a fost inspirat de robotul R2-D2 din Star Wars.

Aparatul de cafea cântărește aproximativ 600g. Datorită dimensiunilor sale, este potrivit să fie transportat, dar se poate și utiliza pe loc, ca substitut pentru aparatul de cafea clasic acasă, la serviciu sau la cabană.

Dacă sunteți în căutare de un aparat de cafea de voiaj cu dimensiuni minime, vă recomandăm să alegeți aparatul de cafea Wacaco Nanopresso (336g) sau Wacaco Minipresso (360g).

Aveți sub control total presiunea de lucru, datorită intensității de pompare pe care o alegeți.

Aparatul de cafea Staresso Mirage este fabricat din plastic rezistent, fără BPA. Portafiltrul este realizat din oțel inoxidabil. Ceașcă încorporată din oțel inoxidabil.

Dimensiuni: 11 x 9 x 27 cm, greutate: 600g, capacitatea rezervorului de apă: 180ml, volum max. pentru dozator de cafea: 18-22g, presiune maximă: 15 - 20 bari. Culoare: neagră. Cafea: măcinată.

Livrat într-o cutie care include un manual de instrucțiuni în limba română.

Diametrul portafiltrului: 53 mm. Puteți presa cafeaua în portafiltru cu ajutorul tamperului de 53 mm, pe care îl veți găsi în oferta noastră aici.

Nanopresso Staresso recomandate

  • Râșniță pentru cafea Staresso Discovery D-6 - Dacă doriți să savurați o cafea cu adevărat proaspătă și gustoasă, vă recomandăm să măcinați cafeaua chiar înainte de a o savura. Râșnița Staresso Discovery D-6 este depozitabilă, cu opțiunea de reglare a grosimii. Se potrivește perfect în setul dvs. Staresso. Râșnița puteți cumpăra de aici.
  • Aparat pentru spuma de lapte Rock2More - Aparate de cafea Staresso vă permit să spumați laptele direct cu pistonul, dar aparatul pentru spuma de lapte Rock2More vă permite să pregătiți o spumă de lapte puțin mai catifelată și este potrivit și pentru prepararea altor băuturi. Aparatul pentru spuma de lapte puteți cumpăra aici.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri