Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Aparatul de cafea de voiaj Staresso Mirage PRO (negru)

Disponibilitate:
În stoc - livrarea 06.12.2022 (Coletăria ro / Sameday Box), 07.12.2022 (Curier FAN)
Producător: Staresso
Cod: star-mirage
La acest produs este TRANSPORTUL GRATUIT.

Preţ:
389,90 lei
Fără TVA: 327,65 lei

Staresso
-
+
Recenzie generală: 5 (100%)

Numărul de recenzii: 3      Adaugă recenzie


Noua versiune îmbunătățită din oțel inoxidabil a popularului aparat de cafea. Corpul aparatului de cafea (camera interioară și filet) sunt deja realizate din oțel inoxidabil, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață a aparatului de cafea și crește robustețea structurii. Întărite au fost și picioarele aparatului de cafea, momentan în design gri.

Aparatul de cafea portabil Staresso Mirage a 4-a generația prepară espresso gustos fără a folosi electricitate. Prin simpla pompare veți ajunge la o presiune de 15 - 20 bari, comparabilă cu un espressor clasic.

Construcție interesantă în forma navei spațiale cu picioare pliabile. Aparatul de cafea este dintr-o constructie foarte robustă, puteti prepara cafeaua pe orice suprafață. Conține și o ceașcă de cafea încorporată. Puteți prepara două căni de cafea simultan.

Designul aparatului de cafea a fost inspirat de la robotul R2-D2 din Star Wars.

Aparatul de cafea cântărește aproximativ 600 de grame. Datorită dimensiunilor sale este potrivit să fie transportat, dar se poate și plasa static ca substitut pentru aparatul de cafea clasic acasă, la serviciu sau la cabană.

Dacă căutați aparatul de cafea de voiaj cu dimensiuni minime, vă recomandăm să vă alegeți aparatul de cafea Wacaco Nanopresso (336g) sau Wacaco minipresso (360g).

Presiunea de lucru aveți total sub control datorită intensității de pompare pe care o alegeți.

Aparatul de cafea Staresso Mirage este fabricat din plastic rezistent, fără BPA. Portafilter este realizat din oțel inoxidabil. Ceașcă încorporată din oțel inoxidabil.

Dimensiuni: 11 x 9 x 27 cm, greutate: 600 g, capacitate rezervorului de apă: 180 ml, volum max. pentru dozator de cafea: 18-22 g, presiunea maximă: 15 - 20 bari. Culoare: neagră. Cafea: măcinată.

Furnizat într-o cutie care include un manual de instrucțiuni în limba română.

Diametrul portafiltrului: 51 mm. Cafeaua puteți presa în portafiltru cu ajutorul tamperului de 51 mm, pe care îl veți găsi în oferta noastră aici.

Adaugă recenzie

Nota:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri