Aparatul de cafea de voiaj Staresso Mirage PRO (negru)

Disponibilitate:În Stoc - livrarea 06.07.2022 (Coletăria / courier)
Producător:Staresso
Cod:star-mirage
La acest produs este TRANSPORTUL GRATUIT
Preţ: 389,90 lei Fără TVA: 327,65 lei
staresso
Cant:  
Numărul de recenzii: 3 Recenzie generală: 5 (100%)
 Numărul de recenzii: 3     Adaugă recenzie
Share 
Descriere Video recenzia
Video recenzia
Recenzii (3) Produse înrudite

Noua versiune îmbunătățită din oțel inoxidabil a popularului aparat de cafea. Corpul aparatului de cafea (camera interioară și filet) sunt deja realizate din oțel inoxidabil, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață a aparatului de cafea și crește robustețea structurii. Întărite au fost și picioarele aparatului de cafea, momentan în design gri.

Aparatul de cafea portabil Staresso Mirage a 4-a generația prepară espresso gustos fără a folosi electricitate. Prin simpla pompare veți ajunge la o presiune de 15 - 20 bari, comparabilă cu un espressor clasic.

Construcție interesantă în forma navei spațiale cu picioare pliabile. Aparatul de cafea este dintr-o constructie foarte robustă, puteti prepara cafeaua pe orice suprafață. Conține și o ceașcă de cafea încorporată. Puteți prepara două căni de cafea simultan.

Designul aparatului de cafea a fost inspirat de la robotul R2-D2 din Star Wars.

Aparatul de cafea cântărește aproximativ 600 de grame. Datorită dimensiunilor sale este potrivit să fie transportat, dar se poate și plasa static ca substitut pentru aparatul de cafea clasic acasă, la serviciu sau la cabană.

Dacă căutați aparatul de cafea de voiaj cu dimensiuni minime, vă recomandăm să vă alegeți aparatul de cafea Wacaco Nanopresso (336g) sau Wacaco minipresso (360g).

Presiunea de lucru aveți total sub control datorită intensității de pompare pe care o alegeți.

Aparatul de cafea Staresso Mirage este fabricat din plastic rezistent, fără BPA. Portafilter este realizat din oțel inoxidabil. Ceașcă încorporată din oțel inoxidabil.

Dimensiuni: 11 x 9 x 27 cm, greutate: 600 g, capacitate rezervorului de apă: 180 ml, volum max. pentru dozator de cafea: 18-22 g, presiunea maximă: 15 - 20 bari. Culoare: neagră. Cafea: măcinată.

Furnizat într-o cutie care include un manual de instrucțiuni în limba română.

Adaugă recenzieNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           BunCumpărăturile certificate de clienții noștri
Teodor:Părerea mea este că pot doar să vă recomand, puteți întinde focul și pe piatră cu câteva bețe. Apa din ceașcă de oțel inoxidabi ...
5
Stefana:Multumesc pentru comanda! Produsul este impachetat nature friendly, iar totul este de o calitate superioara. Am apreciat foarte mult micile ...
5
Ciprian:Produs ambalat cu precizie în materiale ecologice. Sunt mulțumit de procesul comenzi și de viteza de livrare.
5
Fabio :Cafea excelentă
5
Elena:Capsulă excelentă, este ecologică, ușor de întreținut și cu timpul veți simți cu siguranță compensare în portofel, deoarece pre ...
5

Adăugați rating