1Zpresso J - râșniță de cafea

729,00 lei
Fără TVA: 612,61 lei
Epuizat
disponibilitate estimată: 18.07.2024

Produse asemănătoare

Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 1      Adaugă recenzie

Producător: 1Zpresso

Râșniță de cafea manuală de înaltă calitate de la producătorul verificat 1Zpresso în versiunea oferă o serie de inovații și îmbunătățiri pentru o experiență perfectă de măcinare a cafelei.

Aceasta este o versiune îmbunătățită a modelului JX original. În comparație cu predecesorul său, dispune de un mâner rabatabil, o cupă de prindere cu fire mai fine și îmbunătățiri minore ale mecanismului de șlefuire pentru a elimina electricitatea statică și pentru a face curățarea și mai ușoară.

Destinat:  maxim universală datorită până la 30 de niveluri de setare. în versiunea J, este potrivit pentru preparate alternative de cafea.

Greutate: 705g.  Dimensiuni: 17 x 5,7 x 18,5 cm.

Mecanism de măcinare

Râșnița 1Zpresso J este echipată cu pietre de măcinare conice de 48 mm. Doi rulmenți asigură măcinare continuă. Mărimea pietrelor de măcinare ajută, de asemenea, la măcinarea rapidă și continuă.

Reglarea grosimii de măcinare

Grosimea de măcinare este stabilită pe inelul din partea superioară a râșniței. Puteți să vă alege din 30 de niveluri de setări. Un pas are doar 25 de microni, astfel încât setarea grosimii de măcinare este foarte precisă.

Materiale folosite

Râșnița 1Zpresso J este realizată numai din materiale rezistente. Corpul este realizat din aliaj de aluminiu cu oțel inoxidabil. Mâner din lemn.

Avantajele râșniței 1Zpresso J

  • design de înaltă calitate, din oțel inoxidabil, în combinație cu lemn
  • formă conică a pietrelor de măcinare, 48 mm
  • până la 30 de niveluri de grosimi de măcinare, 1 treaptă doar 25 microni
  • Măcinare simplă și lină datorită rulmentului și a pietrelor mari de măcinare

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri