Staresso Pour over coffee kettle | Gooseneck

199,90 lei
Fără TVA: 167,98 lei
În stoc
livrare în data de 22.4. (opțiuni de livrare)

199,90 lei
Fără TVA: 167,98 lei
-
+
Staresso
Recenzie generală: 0 (0%)

Număr de recenzii: 0      Adaugă recenzie

Producător: Staresso

Indiferent dacă sunteți un expert în turnarea cafelei sau tocmai vă începeți călătoria în prepararea berii manuale, fierbătorul Staresso pentru cafea este o completare excelentă pentru echipamentul dumneavoastră de cafea. Designul său meticulos și funcționalitatea superioară promit de fiecare dată o experiență plăcută și satisfăcătoare de preparare.

Avantajele Staresso Pour over ceainic de cafea

  • Duza de turnare de precizie: Fierbătorul Staresso vine cu o duză de turnare de precizie proiectată pentru o turnare lină și controlată. Acest lucru asigură o preparare consistentă care captează întregul spectru de arome de cafea la fiecare turnare.
  • Mâner ergonomic: Acest ceainic este proiectat cu un mâner ergonomic care oferă o prindere confortabilă și sigură, făcând turnarea fără efort și plăcută.
  • Materiale de calitate premium: Acest fierbător este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru durabilitate și o estetică modernă și elegantă. Finisajul mat nu numai că adaugă o notă de eleganță, dar asigură și performanțe de lungă durată.
  • Capacitate de 550 ml cu marcajul nivelului de apă: Capacitatea de 550 ml a ceainicului este perfectă pentru prepararea mai multor cești de cafea. Marcajul convenabil al nivelului apei asigură măsurători precise, făcând ușor prepararea ceașii perfecte de fiecare dată.
  • Termometru încorporat : Un termometru încorporat pe capac vă permite să monitorizați temperatura apei preîncălzite, asigurându-vă că rămâne la temperatura ideală de preparare.
  • Curățare ușoară : ușor de curățat datorită designului cu gura largă

Proiectat pentru apă preîncălzită. Acest fierbător este special conceput pentru a fi utilizat cu apă preîncălzită, nu încălziți fierbătorul (electric sau plită). Termometrul și învelișul trebuie protejate. Cadranul termometrului nu trebuie spălat. Interval de temperatură: 0~100℃ (abatere 1-2℃) 0~212℉ (abatere 2-4℉).

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri