Goat story GINA smart - negru

Disponibilitate:În Stoc - livrarea 30.09.2022 (Coletăria / courier)
Curier:18 lei, Coletăria: 10 lei
Producător:Goat story
Cod:gina
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360 lei.
Preţ: 1.099,00 lei Fără TVA: 923,53 lei
Cant:  
Numărul de recenzii: 0 Recenzie generală: 0 (0%)
 Numărul de recenzii: 0     Adaugă recenzie
Share 
Descriere Video recenzia
Video recenzia
Recenzii (0) Produse înrudite

Aparat de cafea multifuncțional, de design, smart pentru prepararea specială a cafelei filtrate și a ceaiului. Aceasta este aparatul de cafea Gina de la producătorul slovac Goat story. Design de top din materiale de lux.

Cu Gina puteți pregăti 3 tipuri de cafea: pour over, immersion și cold drip. Pe lângă cafeaua Gina prepară și ceai, în special ceaiul sensibil la lungimea de infuzie.

Gina conține cântar digital încorporat cu o precizie de 0,1 g și bluetooth, astfel încât o puteți controla și prin intermediul smartphonului.

Farmecul Ginei constă în capacitatea de a seta cu precizie lungimea de infuzie, cantitatea de cafea și cantitatea de apă.

Acest aparat de cafea are un design frumos, în 2018 a fost câștigătorul concursului reddot design award.

Aplicație mobilă disponibilă pentru Android și iOS în limba engleză. Conexiune prin Bluetooth 4.0. Greutate: 2 kg. Dimensiuni: 34,5 x 16,3 x 13,5 cm.

Volumul vasului pentru apă: 750 ml, volumul pâlniei ceramice: 300 ml. Pachetul include și un modul suplimentar pentru extragerea cafelei cu apă rece.

Fabricate din materiale de calitate: sticlă de gătit, ceramică și oțel inoxidabil. Ușor de curățat.

Baterie încorporată li-pol 1000 mAh cu o durată de viață de 20 de ore, 30 de zile în modul standby. Încărcare prin micro USB.

Pachetul include, de asemenea, două pachete de filtre de hârtie. Telefonul mobil din imagine nu este inclus în pachet.

Tutoriale video:

prepararea cafelei prin tehnica picurare  (aveți nevoie de: Gin, apă la 92 °C, cafea proaspăt măcinată și filtre de hârtie)

prepararea cafelei prin tehnica infuzare (aveți nevoie de: gin, capac ceramic, apă la 92 ° C, cafea proaspăt măcinată, lingură și filtre de hârtie)

prepararea cafelei prin tehnica de extracție a apei rece (aveți nevoie de: Gin, capac ceramic, modulul pentru extragerea cafelei cu apă rece, apă cu gheață, cafea proaspăt măcinată, filtre mici de hârtie.)

Adaugă recenzieNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           BunCumpărăturile certificate de clienții noștri
Teodor:Părerea mea este că pot doar să vă recomand, puteți întinde focul și pe piatră cu câteva bețe. Apa din ceașcă de oțel inoxidabi ...
5
Stefana:Multumesc pentru comanda! Produsul este impachetat nature friendly, iar totul este de o calitate superioara. Am apreciat foarte mult micile ...
5
Ciprian:Produs ambalat cu precizie în materiale ecologice. Sunt mulțumit de procesul comenzi și de viteza de livrare.
5
Fabio :Cafea excelentă
5
Elena:Capsulă excelentă, este ecologică, ușor de întreținut și cu timpul veți simți cu siguranță compensare în portofel, deoarece pre ...
5

Adăugați rating