Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Aparatul de cafea de voiaj Staresso mini PRO (negru)

Disponibilitate:
În stoc - livrarea 02.02.2023 (Coletăria ro / Sameday Box), 03.02.2023 (Curier FAN)
Transportul: de la 10,00 lei
Producător: Staresso
Cod: star-mini
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360,00 lei.

Preţ:
319,90 lei
Fără TVA: 268,82 lei

Staresso
-
+
Recenzie generală: 0 (0%)

Numărul de recenzii: 0      Adaugă recenzie


Acest model conține un corp îmbunătățit din oțel inoxidabil (partea de mijloc), care înlocuiește modelul inițial din plastic. Această îmbunătățire are ca rezultat o durată de viață mai lungă a dispozitivului.

Noua versiune pliabilă a popularului aparat de cafea de călătorie Staresso, Staresso mini. Oferă aceiași parametri și o construcție similară într-un design mai compact. Pachetul include acum și o husă portabilă cu fermoar și un prosop cu sigla Staresso.

Preparați-vă un espresso delicios în timp ce călătoriți fără a folosi electricitate. Prin simpla pompare, veți atinge o presiune de 15 - 20 bari, comparabil cu un espressor clasic. Aparatul de cafea Staresso funcționează pe cafea măcinată, dar și pe capsule de tip Nespresso.

Aparatul de cafea cântărește aproximativ 400 de grame și are dimensiuni de 7 x 15 cm. Datorită dimensiunii sale, este portabil, dar deasemenea este potrivit și pentru plasarea statică ca înlocuitor al aparatului de cafea clasic acasă, la serviciu sau în colibă. Dacă sunteți în căutarea unei aparat de cafea de călătorie cu dimensiuni minime, vă recomandăm să alegeți aparatele de cafea WacacoNanopresso (336g) sau Wacacominipresso (360g).

Pistonul deconectat poate fi utilizat pentru a produce spumă de lapte direct în paharul furnizat (vezi video). Fără accesorii suplimentare, puteți face, de asemenea, un cappuccino delicios.

Presiunea de lucru aveți complet sub control datorită intensității de pompare pe care o alegeți. Aparatul de cafea poate fi folosit și pentru prepararea ceaiului.

Aparatul de cafea Staresso este fabricat din plastic rezistent, care este desigur fără BPA. Portafiltru din oțel inoxidabil. Pahar de cafea din sticlă izolată sub vid cu un perete dublu.

Dimensiuni: 7 x 15 cm, greutate: 400 g, volum rezervor de apă: 80 ml, max. volum rezervorului de cafea: 10 g, presiunea maximă: 15 - 20 bari. Cafea: măcinată, capsule Nespresso.

Furnizat într-o husă și cutie, inclusiv instrucțiunile de utilizare în limba română.

Adaugă recenzie

Nota:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri