Aparatul de cafea de voiaj Staresso mini PRO (negru)

Disponibilitate:În Stoc - livrarea 30.09.2022 (Coletăria / courier)
Curier:18 lei, Coletăria: 10 lei
Producător:Staresso
Cod:star-mini
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360 lei.
Preţ: 319,90 lei Fără TVA: 268,82 lei
staresso
Cant:  
Numărul de recenzii: 0 Recenzie generală: 0 (0%)
 Numărul de recenzii: 0     Adaugă recenzie
Share 
Descriere Video recenzia
Video recenzia
Recenzii (0) Produse înrudite

Acest model conține un corp îmbunătățit din oțel inoxidabil (partea de mijloc), care înlocuiește modelul inițial din plastic. Această îmbunătățire are ca rezultat o durată de viață mai lungă a dispozitivului.

Noua versiune pliabilă a popularului aparat de cafea de călătorie Staresso, Staresso mini. Oferă aceiași parametri și o construcție similară într-un design mai compact. Pachetul include acum și o husă portabilă cu fermoar și un prosop cu sigla Staresso.

Preparați-vă un espresso delicios în timp ce călătoriți fără a folosi electricitate. Prin simpla pompare, veți atinge o presiune de 15 - 20 bari, comparabil cu un espressor clasic. Aparatul de cafea Staresso funcționează pe cafea măcinată, dar și pe capsule de tip Nespresso.

Aparatul de cafea cântărește aproximativ 400 de grame și are dimensiuni de 7 x 15 cm. Datorită dimensiunii sale, este portabil, dar deasemenea este potrivit și pentru plasarea statică ca înlocuitor al aparatului de cafea clasic acasă, la serviciu sau în colibă. Dacă sunteți în căutarea unei aparat de cafea de călătorie cu dimensiuni minime, vă recomandăm să alegeți aparatele de cafea WacacoNanopresso (336g) sau Wacacominipresso (360g).

Pistonul deconectat poate fi utilizat pentru a produce spumă de lapte direct în paharul furnizat (vezi video). Fără accesorii suplimentare, puteți face, de asemenea, un cappuccino delicios.

Presiunea de lucru aveți complet sub control datorită intensității de pompare pe care o alegeți. Aparatul de cafea poate fi folosit și pentru prepararea ceaiului.

Aparatul de cafea Staresso este fabricat din plastic rezistent, care este desigur fără BPA. Portafiltru din oțel inoxidabil. Pahar de cafea din sticlă izolată sub vid cu un perete dublu.

Dimensiuni: 7 x 15 cm, greutate: 400 g, volum rezervor de apă: 80 ml, max. volum rezervorului de cafea: 10 g, presiunea maximă: 15 - 20 bari. Cafea: măcinată, capsule Nespresso.

Furnizat într-o husă și cutie, inclusiv instrucțiunile de utilizare în limba română.

Adaugă recenzieNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           BunCumpărăturile certificate de clienții noștri
Teodor:Părerea mea este că pot doar să vă recomand, puteți întinde focul și pe piatră cu câteva bețe. Apa din ceașcă de oțel inoxidabi ...
5
Stefana:Multumesc pentru comanda! Produsul este impachetat nature friendly, iar totul este de o calitate superioara. Am apreciat foarte mult micile ...
5
Ciprian:Produs ambalat cu precizie în materiale ecologice. Sunt mulțumit de procesul comenzi și de viteza de livrare.
5
Fabio :Cafea excelentă
5
Elena:Capsulă excelentă, este ecologică, ușor de întreținut și cu timpul veți simți cu siguranță compensare în portofel, deoarece pre ...
5

Adăugați rating