Rocket stove EcoTree pliabil - Arzător cu lemne

174,90 lei
Fără TVA: 146,97 lei
În stoc
livrare în data de 24.4. (opțiuni de livrare)

174,90 lei
Fără TVA: 146,97 lei
-
+
Recenzie generală: 4.6 (92%)

Număr de recenzii: 5      Adaugă recenzie

Producător: EcoTree

Acest rocket stove EcoTree pliabil este de fapt un arzător cu lemne modificat. Avantajul versiunii rocket stove constă în forma hornului, care permite arderea mai eficientă a lemnului și gătitul mai bun decât cu forma clasică.

În plus, acest arzător cu lemne are o bază largă pentru o stabilitate și mai bună și grilă largă în partea superioară, astfel încât să puteți așeza confortabil, de exemplu, ceainic obișnuit cu un diametru de 25 cm.

De asemenea, acesta include și alimentator de lemne, astfel încât să puteți arde lemnul treptat și mai îndelung. Rocket stove este realizat din oțel inoxidabil cu o grosime de 1,3mm, poate rezista la o greutate de până la 10kg.

Pachetul include si o carcasă practică din nylon, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că o să vă murdăriți rucsacul în timpul deplasării.

Avantajul arzătorului cu lemne este eficiența combustibilului. Câteva crenguțe vor fi suficiente pentru a încălzi o cană cu apă. În plus, nu trebuie sa faceți foc mare pentru a încălzi apa. Puteți aprinde arzătorul cu lemne și în afara vetrei (pe o suprafață ignifugă, desigur), de ex. în depozit, pe plajă, pietriș, beton etc.

Material: oțel inoxidabil, greutate: 790g, înălțime: 23,6cm, lățimea bazei: 15x15 cm lățimea suprafeței variabile: 18,7 x 18,7cm, grosimea tablei: 1,3mm.

Livrăm inclusiv cu manual de utilizare în limba română.

Avantajele arzătorului cu lemne ecotree:

  • eficiență ridicată a combustibilului datorită " efectului de horn"
  • grilaj larg cu o greutate de maximum 10 kg
  • grosimea plăcii de până la 1,3 mm

Ecotree set:


Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri