rocket stove

Rocket stove ecotree pliabil - Arzător cu lemne

Disponibilitate:În Stoc - livrarea 17.08.2022 (Coletăria / courier)
Curier:18 lei, Coletăria: 10 lei
Producător:ecotree
Cod:et11
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360 lei.
Preţ: 174,90 lei Fără TVA: 146,97 lei
Cant:  
Numărul de recenzii: 0 Recenzie generală: 0 (0%)
 Numărul de recenzii: 0     Adaugă recenzie
Share 
Descriere Recenzii (0) Produse înrudite

Acest rocket stove ecotree pliabil este de fapt arzător cu lemne modificat. Avantajul versiunii rocket stove constă în forma hornului, care permite arderea mai eficientă a lemnului și gătitul mai bun decât cu forma clasică.

În plus, acest arzător cu lemne are o bază largă pentru o stabilitate și mai bună și grilă largă în partea superioară, astfel încât să puteți așeza confortabil, de exemplu, ceainic obișnuit cu un diametru de 25 cm.

Deasemenea include și alimentator de lemne, astfel încât să puteți arde lemn treptat și lemn mai mai lung. Rocket stove este realizat din oțel inoxidabil cu o grosime de 1,3 mm, poate rezista la o greutate de până la 10 kg.

Pachetul include si o carcasă practică din nailon, astfel încăt nu trebuie să vă faceți griji că o să vă murdăriți rucsacul în timpul deplasări.

Avantajul arzătorului cu lemne este eficiența combustibilului. Câteva crenguțe vor fi suficiente pentru a încălzi o cană cu apă. În plus, nu trebuie sa faceți foc mare pentru a încălzi apa. Arzătorul cu lemne puteți aprinde și în afara vatrei (pe o suprafață neinflamabilă, desigur), de ex. în depozit, plajă, pietriș, beton etc.

Material: oțel inoxidabil, greutate: 790 g, înălțime:12,6 cm, lățimea bazei: 15x15 cm lățimea suprafeței variabile: 18,7 x 18,7 cm, grosimea tablei: 1,3 mm.

Livrăm inclusiv cu manual de utilizare română.

Adaugă recenzieNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           BunCumpărăturile certificate de clienții noștri
Teodor:Părerea mea este că pot doar să vă recomand, puteți întinde focul și pe piatră cu câteva bețe. Apa din ceașcă de oțel inoxidabi ...
5
Stefana:Multumesc pentru comanda! Produsul este impachetat nature friendly, iar totul este de o calitate superioara. Am apreciat foarte mult micile ...
5
Ciprian:Produs ambalat cu precizie în materiale ecologice. Sunt mulțumit de procesul comenzi și de viteza de livrare.
5
Fabio :Cafea excelentă
5
Elena:Capsulă excelentă, este ecologică, ușor de întreținut și cu timpul veți simți cu siguranță compensare în portofel, deoarece pre ...
5

Adăugați rating