Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Rocket stove ecotree pliabil - Arzător cu lemne

Disponibilitate:
În stoc - livrarea 03.04.2023 (Coletăria ro / Sameday Box), 04.04.2023 (Curier FAN)
Transportul: de la 10,00 lei
Producător: ecotree
Cod: et11
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360,00 lei.

Preţ:
174,90 lei
Fără TVA: 146,97 lei

-
+
Recenzie generală: 0 (0%)

Numărul de recenzii: 0      Adaugă recenzie


Acest rocket stove ecotree pliabil este de fapt arzător cu lemne modificat. Avantajul versiunii rocket stove constă în forma hornului, care permite arderea mai eficientă a lemnului și gătitul mai bun decât cu forma clasică.

În plus, acest arzător cu lemne are o bază largă pentru o stabilitate și mai bună și grilă largă în partea superioară, astfel încât să puteți așeza confortabil, de exemplu, ceainic obișnuit cu un diametru de 25 cm.

Deasemenea include și alimentator de lemne, astfel încât să puteți arde lemn treptat și lemn mai mai lung. Rocket stove este realizat din oțel inoxidabil cu o grosime de 1,3 mm, poate rezista la o greutate de până la 10 kg.

Pachetul include si o carcasă practică din nailon, astfel încăt nu trebuie să vă faceți griji că o să vă murdăriți rucsacul în timpul deplasări.

Avantajul arzătorului cu lemne este eficiența combustibilului. Câteva crenguțe vor fi suficiente pentru a încălzi o cană cu apă. În plus, nu trebuie sa faceți foc mare pentru a încălzi apa. Arzătorul cu lemne puteți aprinde și în afara vatrei (pe o suprafață neinflamabilă, desigur), de ex. în depozit, plajă, pietriș, beton etc.

Material: oțel inoxidabil, greutate: 790 g, înălțime: 23,6 cm, lățimea bazei: 15x15 cm lățimea suprafeței variabile: 18,7 x 18,7 cm, grosimea tablei: 1,3 mm. Livrăm inclusiv cu manual de utilizare română.

Avantajele arzătorului cu lemne ecotree:

  • eficiență ridicată a combustibilului datorită " efectului de horn"
  • grilaj larg cu o greutate de maximum 10 kg
  • grosimea plăcii de până la 1,3 mm
  • ușor de transportat în "tartă"
  • suport stabil
  • husă de protecție inclusă în preț

Ecotree set:


Adaugă recenzie

Nota:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri