Cacao sau ciocolată caldă

kakao dolce gusto

Bucurați-vă copiii cu o băutură grozavă din aparatul de cafea

Chiar și copiii dvs. vor dori cu siguranță să fie "adulți" și să stea relaxați la o cafea. Desigur, nu le puteți oferi această băutură delicioasă. Dar îi puteți face fericiți pregătindu-le o băutură excelentă de ciocolată pentru copii și astfel le veți oferi și lor o adevărată relaxare de  "adult"!

Vă este de ajuns un aparat de cafea Dolce Gusto sau Nespresso și bineînțeles, o capsulă reîncărcabilă care poate fi achiziționată în articolul de mai jos.

Băuturi pentru copii cu ajutorul capsulelor ECO 

Dacă aveți un aparat de cafea pentru capsule, cu siguranță cumpărați în mod regulat pentru copiii dvs. capsulele Nesquik cu un gust excelent de băutură de ciocolată. Și din când în când cu siguranță vă răsfățați și dvs.! Cine ar rezista gustului delicios al ciocolatei cu o spumă fină deasupra?

Dar nu este ieftin să cumperi regulat aceste capsule. Prin urmare, avem o alternativă pentru dvs. Capsule reîncărcabile cu care puteți pregăti nu numai Nesquik, ci și alte băuturi excelente pentru copii. Care este avantajul? Oferta de capsule pentru copii la aparatele de cafea Dolce Gusto sau Nespresso este cu adevărat limitată. Cu capsula eco aveți posibilități mult mai multe. Care sunt acestea?

Nesquik utilizând capsula ECO

Nesquik-ul dvs. preferat îl puteți pregăti și cu o capsulă eco. Este foarte simplu. Cumpărați un pachet clasic din această băutură, din care puteți face mai multe doze cu ajutorul unei capsule reîncărcabile. Nu numai că economisiți în mod semnificativ, dar nu produceți prea multe deșeuri.

Ciocolată clasică utilizând o capsulă reîncărcabilă

Există o mulțime de tipuri de ciocolată caldă tip pulbere în magazine. Alegeți pe cea preferată și pregătiți-o copiilor cu ajutorul capsulei eco.

Cum se face? Pur și simplu în capsula reîncărcabilă puneți pulberea de ciocolată și în funcție de gustul dorit adăugați zahăr sau stevia. Puteți adăuga și puțină scorțișoară sau vanilie. Sau pur și simplu lăsați-i pe copii să-și adauge ce aromă vor. Chiar și o lingură de înghețată de vanilie.

Și de ce este Nesquik sau ciocolata făcută din capsulele eco mai bună decât dacă le-ați face-o copiilor într-un mod clasic, turnând-o într-o cană? Pe lângă simplitatea pregătirii, copiii vor aprecia spuma delicată și gustoasă. Și dacă îi includeți la prepararea băuturii, ei vor avea o bucurie de nedescris! Pentru că de fapt ei vor primi băutură din aparatul de cafea - ca și adulții!

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri