Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cum să vă alegeți aparatul de cafea de voiaj?

În acest articol, vă vom ajuta să vă orientați în gama largă de aparate de cafea de voiaj. În e-shopul nostru veți găsi aparatele de cafea de la producători: Wacaco, Staresso și Cafflano.cestovny kavovar

Pentru început, o să clarificăm principiul funcționării aparatelor de cafea de voiaj. În ceea ce privește espressoarele, presiunea este creată prin pomparea manuală. Aparatele de cafea nu încălzesc apa, sunt complet mecanice. Vă puteți aduce apă încălzită într-un termos sau o puteți încălzi pe foc sau într-un fierbător de voiaj.

În străinătate există și aparate electrice de cafea de voiaj care încălzesc apa, dar pe noi nu ne-au impresionat. Sunt mai mari, mai grele, mai complexe din punct de vedere tehnic și, cel mai important, mult mai scumpe. De obicei, pot încălzi apa foarte încet și când sunt încărcate complet pot pregăti doar câteva căni de cafea.

Înainte de a vă decide cu privire la un anumit aparat de cafea de voiaj, trebuie să vă puneți câteva întrebări:

1. Veți prepara cafeaua în natură (aparatele de cafea outdoor) sau în bucătărie (aparatele de cafea de bucătărie)?

2. Vă place espresso-ul sau cafeaua filtrată?

Aparatele de cafea outdoor

Dacă veți transporta aparatul de cafea cu dvs. în rucsac, de ex. în natură, pe bicicletă sau camping, vor fi importante pentru dvs. greutatea și durabilitatea aparatului de cafea.

WacacoNanopresso și Minipresso (espresso)wacaco nanopresso

Cel mai bun raport dintre greutatea, durabilitatea și calitatea cafelei rezultate îl oferă aparatele de cafea espresso de la producătorul Wacaco. Cel mai nou model WacacoNanopresso (cântărește 336 g, presiune până la 18 bari) sau modelul mai vechi WacacoMinipresso (cântărește 360 ​​g, presiune 8 bari).

Pe parcursul întregii preparări a cafelei, țineți aparatul de cafea cu ambele mâini peste paharul în care pompați cafeaua.

Aceste aparate de cafea pot fi accesorizate cu ajutorul unei game largi de accesorii, precum termos, baristakit, adaptor pentru capsule Nespresso și altele. Exista astfel de kit-uri pentru producătorii de cafea :-).

Pe stoc există diferite culori din care vă puteți alege.

StaressoMirage (espresso)staresso mirage

Aparatul de cafea espresso este foarte robust, cel mai solid din oferta noastră. Cântărește 600 g, poate produce o presiune de până la 20 bari.

Pompați cafeaua apăsând pistonul aparatului de cafea, după ce l-ați așezat pe o suprafață solidă. Pistonul se întinde din partea de sus a aparatului de cafea.

WacacoPipamoka (cafea filtrată)wacaco pipamoka

În principiu, este vorba despre un aparat de cafea pentru prepararea cafelei filtrate și o cană termică combinate. Acesta este cel mai recent produs al producătorului Wacaco.

Cafeaua este filtrată sub presiunea creată prin înșurubarea filtrului cu cafea.

CafflanoKlassik (cafea filtrată)cafflano klassic

Aparatul de cafea este menit pentru prepararea cafelei clasice filtrate. Acest aparat de cafea ascunde mai multe componente: o cană termică, un filtru de cafea reutilizabil, un vas pentru apă și o râșniță demontabilă.

Aparate de cafea de bucătărie și de voiaj

Aceste aparate de cafea sunt mai potrivite pentru utilizarea pe o suprafață plană (masă) și o manipulare mai ușoară în timpul transportului.

Staresso (espresso)staresso

Aparatul de cafea espresso este excelent pentru voiaj, dar poate servi cu ușurință și ca înlocuitor complet pentru aparatul de cafea pentru acasă.

Cu toate acestea, construcția sa este mai potrivită pentru utilizare în interior, de exemplu în bucătărie, în pensiune, în timpul schiului, vacanței de vară, într-o cabană sau într-o rulotă.

Aparatul de cafea conține o cană de sticla în care este pompată cafeaua apasând pistonul aparatului de cafea. Pistonul se întinde din partea de sus a aparatului de cafea.

Construcția este mai fragilă în comparație cu aparatul de cafea Wacaco sau cu versiunea StaressoMirage.

Aparatul de cafea poate crea o presiune de 15 - 20 bari. Funcționează pe cafea măcinată sau capsule Nespresso fără a fi nevoie să cumpărați un adaptor suplimentar. Dacă deșurubați pistonul, puteți chiar să pregătiți lapte spumat.

Staresso mini (espresso)

Practic, o versiune mai compactă a aparatului de cafea clasic staresso. Acesta oferă aceiași parametri, dar într-un corp mai mic. Dimensiunile sunt comparabile cu aparatul de cafea WacacoNanopresso. Designul este un pic mai puțin durabil, de aceea este necesar să transportați aparatul de cafea numai în husa furnizată, astfel încât piesele sale să nu se decupleze în timpul transportului.

CafflanoKompresso (combinație de espresso și cafea filtrată)cafflano kompresso

Acest aparat de cafea funcționează pe același principiu ca Aeropress, construcția fiind mai solidă. Poate fi folosit și în natură, datorită construcției puțin complicate, așa că l-am inclus la sfârșitul listei.

Cafeaua este preparată printr-un piston (similar cu o seringă). Aparatul de cafea poate crea o presiune de 9 bari.

Este un dispozitiv relativ specific, care va fi apreciat de iubitorii de cafea mai avansați, cărora le place să experimenteze cu prepararea cafelei.

Dacă aveți întrebări cu privire la alegerea aparatului de cafea potrivit, nu ezitați să ne contactați. De asemenea, oferim servicii de garanție și post-garanție pentru aparatele de cafea Wacaco și Staresso și suntem, de asemenea, un distribuitor autorizat al acestor aparate de cafea, de aceea avem și piese de schimb necesare.


 

Produsele menționate în articol

Wacaco Pipamoka

239,00 lei

Epuizat, disponibilitate estimată: 09.10.2023

Aparat de cafea de voiaj Staresso (roz)

289,90 lei

Producția s-a încheiat

Cumpărăturile certificate de clienții noștri

(: Feedback :)

Îți lipsește vreun produs? Împărtășește-ți părerea, ne va ajuta să oferim servicii mai bune. Mulțumesc :)