Cum să alegi o cafetieră de călătorie?

aparat de cafea de călătorie

În această postare , te vom ajuta să alegi cea mai bună cafetieră de călătorie.

Majoritatea aparatelor de cafea de călătorie creează presiune mecanic, fie prin apăsarea pistonului, fie a pârghiei . Aparatele de cafea espresso de călătorie și aparatele de cafea cu pârghie mecanică funcționează în acest fel.

Un alt grup sunt aparatele de cafea hibride care creează presiune prin fierberea apei sau pur și simplu filtrează cafeaua.

În acest articol, am împărțit aparatele de cafea de călătorie în trei grupuri :

  1. Aparate de cafea espresso Travel
  2. Aparate de cafea hibride de călătorie
  3. Aparate de cafea de călătorie pentru baristi

1. Aparate de cafea espresso de călătorie

Wacaco Nanopresso wacaco nanopresso

Modelul de cafea măcinată cântărește 336 g, atinge o presiune de până la 18 bari. Filtrul de cafea este disponibil în diferite culori.

Aceste aparate de cafea pot fi extinse cu ajutorul unei game largi de accesorii, de exemplu un kit barista, un adaptor pentru capsule Nespresso sau Dolce Gusto. Este, de asemenea, „lego” pentru băutorii de cafea.

avantaje : greutate redusă, posibilități mari de extindere

Wacaco Minipresso NS2

Cel mai recent model de capsulă Nespresso cântărește doar 290g, atinge o presiune de până la 18 bari. Împreună cu carcasa rigidă pentru capsulă, va fi un însoțitor ideal în deplasare.

Avantajul capsulelor Nespresso constă în utilizarea simplă și înlocuirea capsulei din mers, fără a fi nevoie de spălare. Dezavantajul este, desigur, povara ecologică a acestei soluții.

avantaje : greutate redusă, utilizare convenabilă în combinație cu o carcasă solidă

Staressa Mirage

Un aparat de cafea espresso foarte robust, cel mai puternic din oferta noastră. Cântărește 600 g, poate dezvolta o presiune de până la 20 de bari.

Pompați cafeaua apăsând pistonul pe aparatul de cafea, care trebuie să stea pe o suprafață solidă. Filtrul de cafea poate fi upgradat la o versiune profesională cu ajutorul unui coș profesional suplimentar.

avantaje : construcție robustă, posibilitate de utilizare cu un coș profesional

Staresso / mini

Construcția este mai fragilă în comparație cu aparatele de cafea Wacaco sau versiunea Staresso Mirage.

Datorită construcției sale, este mai potrivit pentru utilizare în interior, de exemplu în bucătăria unei pensiuni în timpul unei excursii la schi, a vacanței de vară, într-o cabană sau într-o rulotă.

Aparatul de cafea conține o ceașcă de sticlă în care cafeaua este pompată prin apăsarea pistonului vizavi de cafetieră. Pistonul iese din partea de sus a aparatului de cafea.

Filtrul de cafea poate crea o presiune de 15-20 de bari. Funcționează pentru cafea măcinată sau capsule Nespresso fără a fi nevoie să achiziționați un adaptor. Este posibil chiar să bateți laptele cu pistonul deșurubat.

avantaje : pret mic

2. Aparate de cafea hibride de călătorie

Bellman CX-25P bellman cx-25p

Presiunea din aparatul de cafea este creată prin încălzirea apei (standard la un aragaz cu gaz). Puteți pregăti cafea pentru până la 3-9 persoane pentru o singură utilizare. Spumatorul de lapte incorporat si manometrul sunt de asemenea un avantaj. Există, de asemenea, o versiune fără manometru CX-25 și spumatorul de lapte CX-25S sau CX-25SP în sine.

avantaje : pregătește mai multe cafele pentru o singură utilizare, spumant de lapte încorporat

9Barista

Un aparat de cafea hibrid care constă din două boilere. Primul cazan încălzește apa, al doilea creează presiune.

Wacaco Pipamoka

În principiu, este un aparat de cafea pentru prepararea cafelei filtrate și o cană termos într-unul. Cafeaua este filtrată prin vid, care este creată prin înșurubarea filtrului cu cafeaua.

Cafflano Klassik

Filtru de cafea pentru prepararea cafelei clasice filtrate. Acest aparat de cafea ascunde mai multe componente: o cana termica, un filtru de cafea permanent, un vas cu apa si o rasnita detasabila.

3. Aparate de cafea de călătorie pentru baristi

Wacaco Picopresso fler 58

Funcționează pe același cârlig ca și Wacaco Nanopresso, dar toate aspectele acestei aparate de cafea sunt îmbunătățite. Filtrul de cafea este furnizat cu un coș profesional.

Avantajul este posibilitatea de a transforma acest aparat de cafea de călătorie într-un aparat de cafea mecanic de casă cu ajutorul unor accesorii suplimentare (suport aparat de cafea sau manometru).

Fler 58

Aparat de cafea cu pârghie mecanică pentru baristi adevărați. Acesta este flagship-ul Flair espresso, este cel mai bun pe care îl puteți cumpăra de la acest producător.

În combinație cu o cutie de călătorie din plastic, Flair 58 poate fi, de asemenea, clasificată ca aparat de cafea de călătorie. Filtrul de cafea include un portafiltru standard de 58 mm.

Flair PRO2 / Clasic

Filtru de cafea cu pârghie mecanică la un preț accesibil. Cafetiera poate fi transportata cu ajutorul unei carcase din nailon (inclusa in pachet). Presiunea este creată prin pârghie, similar modelului Flair 58, dar nu mai include pârghia standard de cafea sau portafiltrul standard.

Cu toate acestea, avantajul sunt dimensiunile semnificativ mai compacte decât modelul Flair 58, iar prețul mai mic vă va mulțumi și el.

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri