1Zpresso K-Max iron gray - râșniță de cafea

1 299,00 lei
Fără TVA: 1 091,60 lei
Nu mai este disponibil

Produse asemănătoare

Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 1      Adaugă recenzie

Producător: 1Zpresso

Râșniță de cafea manuală de înaltă calitate de la producătorul verificat 1Zpresso în versiunea K-Max oferă o serie de inovații și îmbunătățiri pentru o experiență perfectă de măcinare a cafelei.

Acesta este cel mai înalt model care înlocuiește modelul mai vechi K-max.

Conceput pentru: scop universal. Număr de trepte (clicuri): 90. Materialul pietrelor de măcinare: oțel inoxidabil. Dimensiunea pasului (clicuri): 22 microni.

Greutate: 720g.  Dimensiuni: 19 x 6 x 19,5 cm. Culoare: argintie. Capacitate cafelei măcinate: 35-40g . Demontare: magnetică.

Mecanism de măcinare

Râșnița 1Zpresso K-max este echipată cu pietre de măcinare conice de 48 mm. Doi rulmenți asigură măcinare continuă. Mărimea pietrelor de măcinare ajută, de asemenea, la măcinarea rapidă și continuă.

Reglarea grosimii de măcinare

Grosimea de măcinare este stabilită pe inelul din partea superioară a râșniței. Puteți să vă alege din 90 de niveluri de setări. Un pas are doar 22 de microni, astfel încât setarea grosimii de măcinare este foarte precisă.

Materiale folosite

Râșnița 1Zpresso K-max este realizată numai din materiale rezistente. Corpul este realizat din aliaj de aluminiu cu oțel inoxidabil. Mâner din lemn

Recipient pentru cafea măcinată

Capacitatea recipientului este de 35-40 de grame, ceea ce reprezintă un volum suficient pentru a măcina mai multe doze de cafea deodată. Recipientul poate fi atașat cu ușurință de pârghia aparatului de cafea cu ajutorul magnetului încorporat. Cafeaua măcinată puteți presa prin orificiul din partea inferioară, potrivită pentru portafiltre cu diametrul de 51 și 58 mm.

Avantajele râșniței 1Zpresso K-Max

  • design de înaltă calitate, din oțel inoxidabil, în combinație cu lemn
  • formă conică a pietrelor de măcinare, 48 mm
  • până la 90 de niveluri de grosimi de măcinare, 1 treaptă doar 22 microni
  • Măcinare simplă și lină datorită rulmentului și a pietrelor mari de măcinare
  • Pliere rapidă - magentică
  • valiză practică transparentă inclusă în preț

Cafelat robot Barista set:


Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri