1Zpresso J-Max S iron gray - râșniță de cafea

1 129,00 lei
Fără TVA: 948,74 lei
În stoc
livrare în data de 26.6. (opțiuni de livrare)

1 129,00 lei
Fără TVA: 948,74 lei
-
+
Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 9      Adaugă recenzie

Producător: 1Zpresso

Râșniță de cafea manuală de înaltă calitate de la producătorul verificat 1Zpresso în versiunea J-Max S oferă o serie de inovații și îmbunătățiri pentru o experiență perfectă de măcinare a cafelei.

Conceput pentru: scop universal / espresso (cea mai fină măcinare dintre toate râșnițe 1Zpresso). Număr de trepte (clicuri): 90. Materialul pietrelor de măcinare: oțel inoxidabil acoperit cu titan. Dimensiunea pasului (clicuri): 8,8 microni.

Greutate: 778 g. Dimensiuni: 19 x 6,3 x 18 cm. Culoare: argintie. Capacitate cafelei măcinate: 35-40g. Demontare: magnetică.

Mecanism de măcinare

Râșnița 1Zpresso J-max S este echipată cu pietre de măcinare conice de 48 mm. Doi rulmenți asigură măcinare continuă. Mărimea pietrelor de măcinare ajută, de asemenea, la măcinarea rapidă și continuă.

Reglarea grosimii de măcinare

Grosimea de măcinare este stabilită pe inelul din partea superioară a râșniței. Puteți să vă alege din 90 de niveluri de setări. Un pas are doar 8,8 de microni, astfel încât setarea grosimii de măcinare este foarte precisă.

Materiale folosite

Râșnița 1Zpresso J-max S este realizată numai din materiale rezistente. Corpul este realizat din aliaj de aluminiu cu oțel inoxidabil. Mâner din lemn

Recipient pentru cafea măcinată

Capacitatea recipientului este de 35-40 de grame, ceea ce reprezintă un volum suficient pentru a măcina mai multe doze de cafea deodată. Recipientul poate fi atașat cu ușurință de pârghia aparatului de cafea cu ajutorul magnetului încorporat. Cafeaua măcinată puteți presa prin orificiul din partea inferioară, potrivită pentru portafiltre cu diametrul de 51 și 58 mm.

Avantajele râșniței 1Zpresso J-Max S

  • maner rabatabil
  • design de înaltă calitate, din oțel inoxidabil, în combinație cu lemn
  • formă conică a pietrelor de măcinare, 48 mm
  • până la 90 de niveluri de grosimi de măcinare, 1 treaptă doar 8,8 microni
  • Măcinare simplă și lină datorită rulmentului și a pietrelor mari de măcinare
  • Pliere rapidă - magentică
  • valiză practică transparentă inclusă în preț

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri