Aparat de cafea portabil Wacaco Nanopresso (albastru) + carcasă solidă

+ cadou: Suport pentru tamper – diametru 63 mm
Transport gratuit
+ Cadou
474,90 lei
Fără TVA: 399,08 lei
În stoc
livrare în data de 18.7. (opțiuni de livrare)

474,90 lei
Fără TVA: 399,08 lei
-
+
WACACO
Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 12      Adaugă recenzie

Producător: WACACO

wacaco nanopresso

Aparatul de cafea portabil Wacaco Nanopresso va pregăti un espresso gustos când sunteți pe drum fără a utiliza energie electrică. Prin simplă pompare veți obține o presiune impresionantă de 18 bari, care este o presiune comparabilă cu o mașină de espresso convențională.

Întregul dispozitiv cântărește doar 336 de grame. Spre deosebire de "Esspresoarele tradiționale moka" și alte dispozitive similare, datorită presiunii de 18 bari, pregătește un  espresso real cu o cremă bogată și un gust delicios.

În pachetul este, de asemenea, inclusă husă solidăun pahar încorporată și o perie de curățat. 

Extracția de cafea prin pompare durează aproximativ 20-30 de secunde, în timpul primelor 8 pompe se crează presiunea necesară și apoi se produce extracția de cafea.

Avantajele aparatului de cafea Wacaco Nanopresso

  • espresso perfect din mers , fără electricitate, cu o presiune de până la 18 bar
  • dimensiuni compacte 156 x 71 x 62 mm și greutate redusă de doar 336 g
  • cea mai recentă versiune îmbunătățită cu un design îmbunătățit al pistonului pentru o viață și mai lungă
  • o mulțime de accesorii disponibile pentru extinderea funcțiilor
  • cel mai popular model de la Wacaco

Aparatul de cafea Nanopresso este fabricat din plastic rezistent, care desigur nu conține BPA. Portafilterul este fabricat din oțel inoxidabil, se poate demonta complet pentru o curățare ușoară. Aparatul de cafea respectă standardele internaționale de siguranță FDA, EU, RoHS, LFGB, GB.

Livrat într-o cutie care conține de asemenea instrucțiunile de folosire.

Dimensiuni: 156 x 71 x 62 mm, greutate: 336 g, volumul rezervorului de apă: 80 ml, volumul rezervorului de cafea: 8 g, presiune maximă: 18 bar (261 psi).

Nanopresso Accesorii recomandate

  • Râșniță de cafea Wacaco Exagrind - Dacă doriți să savurați o cafea cu adevărat proaspătă și gustoasă, vă recomandăm să măcinați cafeaua chiar înainte de a o savura. Râșnița Wacaco Exagrind este compactă, cu multe setări, se potrivește perfect în setul dvs. Wacaco. Puteți cumpăra râșnița aici.
  • Mai multe posibilități cu kitul Barista extins - La acest produs vă recomandăm să cumpărați kitul extins, barista kit, cu ajutorul căruia veți putea prepara un espresso dublu.
  • Setul conține, de asemenea, un tamper și un recipient de rezervă cu capac pentru cafea. Puteți cumpăra setul de aici.
  • Adaptorul pentru capsule Nespresso - Aveți capsule Nespresso acasă? Simplificați procesul de preparare a cafelei în timp ce călătoriți sau în natură, utilizând capsule de unică folosință Nespresso.
  • Puteți folosi, de asemenea, și capsulele noastre reutilizabile. Puteți cumpăra adaptorul de aici.

wacaco

Wacaco - Aparate de cafea inovatoare cu tradiție

Wacaco este un producător inovator de aparate de cafea, care s-a dedicat de mulți ani în dezvoltarea aparatelor espresso de voiaj și a accesoriilor acestora. Principalele linii de produse constau din modelele Minipresso, Nanopresso și Picopresso. Pe lângă acestea, Wacaco oferă și accesorii de calitate pentru cafea, precum râșnița de voiaj Exagrind, cântarul pentru cafea Exagram și alte accesorii.

 

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri