Filtrul de cafea de călătorie Wacaco MiniPresso GR2 - cafea măcinată

334,90 lei
Fără TVA: 281,43 lei
În stoc
livrare în data de 18.7. (opțiuni de livrare)

334,90 lei
Fără TVA: 281,43 lei
-
+
WACACO
Recenzie generală: 0 (0%)

Număr de recenzii: 0      Adaugă recenzie

Producător: WACACO

Aparatul de cafea portabil Wacaco MiniPresso GR2 cu presiune de 18 bari este cea mai recentă versiune a modelului Minipresso GR.

În comparație cu predecesorul său , MiniPresso GR2 are dimensiuni cu 30% mai mici, fără a-și reduce funcționalitatea. În ciuda dimensiunilor sale compacte, este echipat cu accesorii suplimentare, cum ar fi o linguriță de dozare și o tavă de picurare.

Cu dimensiunile de 60 x 71 x 125 mm, cafetiera de călătorie MiniPresso GR2 este suficient de mică pentru a încăpea într-un spate, rucsac sau chiar într-un buzunar din spate. Greutatea totală a fost redusă semnificativ la 285 g , păstrând în același timp robustețea și durabilitatea. Este, așadar, o alegere ideală pentru pasionații de aer liber care își doresc un tovarăș de călătorie compact și ușor de utilizat.

Coșul reglabil patentat este, de asemenea, o caracteristică nouă. Cu opțiunea unui coș de 8g sau 12g , îți poți personaliza espresso-ul exact după preferințele tale de gust. Construcția cu pereți dubli asigură o izolare termică excelentă chiar și după ciclul de preîncălzire. Rezervorul incorporat cu un volum de 60 ml este ideal pentru prepararea unui espresso.

Datorită utilizării polimerilor inovatori compuși din grâu și reducerii dimensiunii cu 30%, MiniPresso GR2 este un exemplu de design durabil .

Pachetul include, de asemenea , o carcasă din material textil , o ceașcă de cafea încorporată, o perie de curățare, o tavă pentru picurare, un cănal și o pâlnie. De asemenea, poate fi achiziționată o carcasă tare din nailon cu fermoar și un set de coșuri.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de cafea de călătorie care să funcționeze atât pentru capsule , cât și pentru cafea măcinată , vă recomandăm să priviți modelul Wacaco NanoPresso, care poate fi extins cu ajutorul diverselor adaptoare.

Avantajele aparatului de cafea de călătorie MiniPresso GR2:

  • Dimensiunile compacte și greutatea redusă îl fac ideal pentru călătorii, drumeții sau ciclism.
  • Ușor de utilizat - nu este nevoie de electricitate, doar adăugați apă fierbinte și cafea proaspăt măcinată
  • Întreținere ușoară - toate piesele pot fi ușor dezasamblate și spălate
  • Materiale durabile - pe baza de polimeri compusi si din grau

Specificatii tehnice:

  • Dimensiuni : 60 x 71 x 125 mm,
  • Greutate : 285 g,
  • Presiune : 18 bar,
  • Diametru coș : 43 mm,
  • Capacitate coș : 8-12g

Pachetul include : aparat de cafea de călătorie Wacaco MiniPresso GR2, ceașcă espresso încorporată, oală, pâlnie, tavă pentru picurare, perie, husă de pânză, instrucțiuni.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri