Subminimal NanoFoamer PRO - aparat automat de microspumă

985,00 lei
Fără TVA: 827,73 lei
În stoc
livrare în data de 24.6. (opțiuni de livrare)

985,00 lei
Fără TVA: 827,73 lei
-
+
Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 1      Adaugă recenzie

Producător: Subminimal

Nanofoamer PRO , spumatorul automat de lapte de la Subminimal, creează micro-spuma perfectă la atingerea unui buton. Indiferent dacă preferați laptele tradițional sau o gamă largă de alternative de lapte , spuma va fi la fel de perfectă.

Puteți alege dintre trei regulatoare de debit și șase programe diferite, în funcție de mărimea băuturii sau de consistența dorită a spumei. Este nevoie de doar 1-2 minute pentru a face spuma, lăsându-vă timp și mâinile libere pentru a vă pregăti cafeaua. NanoFoamer PRO produce spumă de calitate cafenea, așa că depinde de dvs. să experimentați și să creați latte art.

Construcția cu pereți dubli menține NanoFoamer rece la atingere în orice moment. Dimensiunea sa compactă îl face ușor de manevrat și vă permite să creați latte art direct în ceașcă.

Avantajele Subminimal Nanofoamer PRO

  • micro-spumă de înaltă calitate - datorită unui sistem special conceput pentru baterea laptelui, NanoFoamer PRO poate produce o spumă extrem de fină și netedă, comparabilă cu spuma produsă de espressoarele profesionale.
  • gamă largă de setări - 3 regulatoare de debit (negru pentru laptele tradițional, albastru și verde pentru alternativele de lapte) și 6 programe de setare
  • construcție de înaltă calitate - Este realizat din materiale de înaltă calitate care garantează o durată lungă de viață și rezistență la uzură, chiar și în utilizarea zilnică.
  • dimensiune compactă - dimensiunea sa compactă îl face ușor de distribuit direct în ceașcă atunci când creați latte art. De asemenea, suficient de mic pentru a fi luat cu tine în vacanță sau în excursie.

Parametri tehnici:

  • Dimensiuni : 12 x 12 x 20 cm
  • Greutate: 800 g
  • Min. capacitate: 100 ml
  • Max. capacitate: 220 ml
  • Lungime cablu : 70 cm

Conținutul pachetului: NanoFoamer PRO, bază electrică și priză (EU PLUG), trei controlere de debit, manual de utilizare și ghid de pornire rapidă, perie de curățare, certificat de autenticitate, cod de acces Latte Art Master Class

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri