Flair second shot plus (2in1 portafilter) - standard brew head

399,00 lei
Fără TVA: 335,29 lei
În stoc
livrare în data de 24.6. (opțiuni de livrare)

399,00 lei
Fără TVA: 335,29 lei
-
+
Flair espresso
Recenzie generală: 0 (0%)

Număr de recenzii: 0      Adaugă recenzie

Producător: Flair espresso

Capetele de preparare suplimentare vă permit să faceți espresso după espresso. Vă măcinați cafeaua, umpleți și tamponați portafiltrele la rând și extrageți mai multe fotografii fără nicio curățare între ele.

Second Shot Plus – Standard Brew Head, dispune de Bottomless 2-in-1, care vine standard cu fiecare serie Flair Signature și va funcționa cu toate modelele Flair Classic vândute după noiembrie 2017. Portafiltrul Bottomless 2-în-1 este ușor de utilizat curatati dupa utilizare.

Inclus cu fiecare cap de preparare suplimentar este:

  • Cylinder with silicone sleeve
  • Bottomless 2-in-1 Portafilter with spout
  • Piston
  • Stainless steel dispersion screen

NECESITĂ ca Flairs achiziționate după noiembrie 2017 să fie compatibile. Vă rugăm să vedeți imaginea pentru a verifica ce bază de portafiltru aveți. Dacă ați achiziționat un Signature PRO de prima generație, acest accesoriu este compatibil NUMAI cu inelul adaptor, vândut separat.

**Dacă sunteți un utilizator PRO sau PRO 2, acest cap de preparare va necesita un tamper și o pâlnie care să se potrivească cu capul de preparare de dimensiune standard (40 mm), deoarece diametrul portafiltrului cu control al fluxului este mai mic decât cel al capului dvs. de preparare PRO. Puteți găsi pâlnia și tamperul (fie oțel inoxidabil, fie o parte din paharul de dozare) pe oricare dintre paginile noastre de accesorii NEO, Classic sau Signature.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri