Superkop White

Transport gratuit
Ofertă specială
3 889,00 lei
3 490,00 lei
Fără TVA: 2 932,77 lei
În stoc
livrare în data de 30.7. (opțiuni de livrare)

3 889,00 lei
3 490,00 lei
Fără TVA: 2 932,77 lei
-
+
Recenzie generală: 0 (0%)

Număr de recenzii: 0      Adaugă recenzie

Producător: Superkop

Superkop este un aparat de cafea mecanic neelectric, conceput pentru cei care apreciaza calitatea si metodele traditionale de preparare a cafelei. Designul său ușor de utilizat îl face ideal pentru pregătirea de zi cu zi. Cel mai important, garantează o extracție perfectă.

Filtrul de cafea Superkop are un design inovator si modern cu un aspect stilat, potrivit pentru amplasarea blatului sau a peretelui. Construcția mașinii de cafea combină o suprafață exterioară robustă acoperită cu aluminiu acoperit cu pulbere și componente interne din oțel (portafiltru și filtru).

Pur și simplu turnați apă fierbinte, adăugați cafea proaspăt măcinată și folosiți puțină putere manuală pentru a acționa maneta. Rezervorul de apă este realizat din policarbonat și conține până la 60 ml apă. Baza din lemn asigura stabilitate pe orice blat. Cu ajutorul unui suport de perete, puteți fixa aparatul de cafea pe perete (este necesar un suport de perete).

Filtrul de cafea Superkop este proiectat având în vedere longevitatea și este proiectat inteligent pentru a se asigura că fiecare componentă își îndeplinește funcția. Toate componentele sunt optimizate și pot fi întreținute de utilizator dacă este necesar . Acesta este ceea ce reflectă viziunea fondatorilor despre un aparat de cafea durabil, cu durabilitate și durabilitate lungă.

Utilizează un mecanism de pârghie 1:40 care dezvoltă o presiune crescândă printr-o serie de șase mecanisme de pârghie. Pentru a face un espresso dublu (sau două căni de espresso simplu), producătorul recomandă utilizarea a 18 g de cafea măcinată, 60 ml apă încălzită la 95°C și un timp de extracție de 25 până la 30 de secunde.

Avantajele aparatului de cafea Superkop:

  • Ușor de utilizat - control complet asupra fiecărui aspect al preparării cafelei, de la măcinarea boabelor până la dozarea apei, permițându-vă să vă pregătiți cafeaua exact așa cum vă place.
  • Materiale de calitate - realizate din materiale de înaltă calitate. Este conceput pentru a rezista ani de utilizare.
  • Îl poți folosi independent sau îl poți monta pe perete.
  • Design elegant disponibil în mai multe culori.

Specificatii tehnice:

  • Dimensiune pachet : 40 x 40 x 21 cm. Greutate: 10 kg.
  • Versiune stand : L: 31 cm D: 28 cm H: 47 cm cu mânerul în jos | 71 cm cu mânerul sus
  • Versiune montată pe perete : L: 23cm L: 23cm H: 47cm cu mânerul în jos | 71 cm cu mânerul sus

Inclus: aparat de cafea Superkop cu suport din lemn, cană cu apă și portafiltru.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri