Sistem de ambalare a pernelor de aer

3 450,00 lei
Fără TVA: 2 899,16 lei
Pentru a comanda - contactati-ne

Produse asemănătoare

Recenzie generală: 5 (100%)

Număr de recenzii: 1      Adaugă recenzie

Producător: GreenPack

Sistemul de ambalare a pernelor de aer GreenPack 2 permite producerea a până la 13 m de material de ambalare într-un minut. Recomandăm acest sistem pentru că și noi îl folosim pentru a ne ambala produsele.

Pernele de aer sunt soluția de ambalare cea mai ecologică și cea mai ieftină de pe piață. Ele constau din 99% aer. Pernele de aer sunt, de asemenea, foarte durabile, rezistă presiunii de până la 25 kg ( în funcție de tip). Se lucrează cu ele foarte simplu, puteți detașa pernele una de alta.

Sistemul de ambalare este complet automat, gata să funcționeze în doar 1 minut. Nu are nevoie de niciun dispozitiv extern pentru a funcționa. Toate tehnologiile sunt incluse în acest dispozitiv compact.

Sistemul de ambalare a pernelor de aer permite până la 3 setări. Reglarea vitezei, a temperaturii de etanșare și a forței de suflare. Aceste setări vă permit să lucrați cu o mai mare varietate de folii compatibile. Setările rămân în memorie chiar și după ce aparatul este oprit.

Folii compatibile: folii de pernă, folii cu bule, perne cu folie cu diametrul interior de rola de 50mm, ușor de utilizat și cu role cu diametrul interior de 25 mm. Lungimea maximă a rolei: 40cm (înfășurare adecvată 500m la 20 microni grosime).

Dimensiunile dispozitivului (lungime x lățime x înălțime): 400 x 145 x 290 mm. Greutate: 6,5 kg.

Alimentare: 230V. Certificare: CE

Pachetul include:

  • instrucțiuni de utilizare în limba română,
  • cablu de alimentare,
  • 2x centură de transport de rezervă,
  • 4x tăvi de rezervă,
  • set de cuțite de rezervă,
  • 2x cheie de întreținere a dispozitivului.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, perne de aer biodegradabile, cu o dimensiune universală de 10x20cm în role de 280 și 500m.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri