Sistemul de ambalare a pernei de aer

Disponibilitate:În Stoc - livrarea 06.07.2022 (Coletăria / courier)
Curier:18 lei, Coletăria: 10 lei
Producător:GreenPack
Cod:gp2
Obțineți transport gratuit pentru achiziții de peste 360 lei.
Preţ: 3.450,00 lei Fără TVA: 2.899,16 lei
Cant:  
Numărul de recenzii: 0 Recenzie generală: 0 (0%)
 Numărul de recenzii: 0     Adaugă recenzie
Share 

Sistemul de ambalare a pernei de aer GreenPack 2 permite producerea a până la 13 m de material de ambalare într-un minut. Acest sistem recomandăm pentru că și noi deasemenea, îl folosim pentru a ne ambala produsele.

Pernele de aer sunt soluția de ambalare cea mai ecologică și cea mai ieftină de pe piață. Ele constau din 99% aer. Pernele de aer sunt, de asemenea, foarte durabile, rezistă presinunii de până la 25 kg ( în funcție de tip). Se lucrează cu ele foarte simplu, pernele puteți detașa una de alta.

Sistemul de ambalare este complet automat, gata să funcționeze în doar 1 minut. Nu are nevoie de niciun dispozitiv extern pentru a funcționa. Toate tehnologiile sunt incluse în acest dispozitiv compact.

Sistemul de ambalare a pernelor de aer permite până la 3 setări. Reglarea vitezei, a temperaturii de etanșare și a forței de suflare. Aceste setări vă permit să lucrați cu o mai mare varietate de folii compatibile. Setările rămân în memorie chiar și după ce aparatul este oprit.

Folii compatibile: folii de pernă, folii cu bule, perne cu folie cu diametrul interior de rola de 50 mm, ușor de utilizat și cu role cu diametrul interior de 25 mm. Înălțimea maximă a rolei: 40 cm (înfășurare adecvată 500 m la 20 micron grosime).

Dimensiunile dispozitivului (lungime x lățime x înălțime): 400 x 145 x 290 mm. Greutate: 6,5 kg.

Alimentare: 230V. Certificare: CE

Pachetul include:

  • instrucțiuni de utilizare în limba română,
  • cablul de alimentare,
  • 2x centura de transport de rezervă,
  • 4x fuser de rezervă,
  • set de cuțite de rezervă,
  • 2x cheie de întreținere a dispozitivului.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, perne de aer biodegradabile, cu o dimensiune universală de 10x20 cm în role de 280 și 500m.

Adaugă recenzieNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           BunCumpărăturile certificate de clienții noștri
Teodor:Părerea mea este că pot doar să vă recomand, puteți întinde focul și pe piatră cu câteva bețe. Apa din ceașcă de oțel inoxidabi ...
5
Stefana:Multumesc pentru comanda! Produsul este impachetat nature friendly, iar totul este de o calitate superioara. Am apreciat foarte mult micile ...
5
Ciprian:Produs ambalat cu precizie în materiale ecologice. Sunt mulțumit de procesul comenzi și de viteza de livrare.
5
Fabio :Cafea excelentă
5
Elena:Capsulă excelentă, este ecologică, ușor de întreținut și cu timpul veți simți cu siguranță compensare în portofel, deoarece pre ...
5

Adăugați rating