Capsulă ECO pentru Tassimo – 60ml (espresso)

119,90 lei
Fără TVA: 100,76 lei
În stoc
livrare în data de 18.7. (opțiuni de livrare)

119,90 lei
Fără TVA: 100,76 lei
-
+
Recenzie generală: 4.9 (98%)

Număr de recenzii: 30      Adaugă recenzie

Producător: ECO capsule

Capsula reîncărcabilă pentru Tassimo / Bosch concepută pentru prepararea espresso-ului clasic. Capsula poate fi refolosită fără restricții.

Baza capsulei este formată dintr-o parte solidă din plastic, care are același volum în versiunile de 60ml și 180ml, singura diferență fiind codul de bare. Înălțimea capsulei este aceeași precum capsula originală pentru lapte, deci se va potrivi în orice aparat de cafea.

Capacul este fabricat din silicon. Două filtre au grijă de filtrare, filtrul din capac este detașabil.

Codul de bare setează cantitatea de apă la 60ml.

Compatibilitate: toate aparatele de cafea Tassimo cu capsule, resp. capsule concepute pentru t-disc. Inclusiv modele: T-20 (T20), T-45 (T45), T-46 (T46), T-47 (T47), T-55 (55), T-65 (T65) și T-300 ( T300).

Dozare: 9,5g de cafea fin măcinată. Atenție: nu depășiți doza specificată de cafea.

Capsula este fabricată din plastic alimentar (fără BPA). Ambalat într-o cutie de carton.

 

În ofertă, avem două tipuri de capsule Tassimo (acestea diferă numai prin codul de bare):

60ml – espresso (cumpărați aici)

180ml - cafea filtrată, băuturi instant sau ceai (cumpărați aici)

 

capsule tassimo

Ce fel de cafea să alegeți?

Dacă cumpărați cafea măcinată, alegeți cafeaua "Mokka". Dacă vă măcinați singur cafeaua, vă recomandăm o râșniță de cafea cu pietre de măcinare care are o grosime puțin mai mare decât cea pentru espresso, vedeți imaginea.

Vă lipsește o râșniță bună pentru cafea?

Uitați-vă la râșnița noastră Mlynko, are pietre de măcinare ceramice și abilitatea de a regla grosimea de măcinare.

Filtre de hârtie opționale

Avem, de asemenea, un set de 100 de filtre de hârtie pentru o filtrare perfectă a celor mai mici boabe de cafea sau pentru prepararea ceaiului. Avantajul preparării cafelei folosind un filtru constă în a obține o cremă mai bogată. Puteți cumpăra aici filtrele.

Pregătiți cafeaua ca un barista profesional.

Tamperul vă va ajuta să presați perfect cafeaua în capsulă. Cu cântarul digital cântăriți întotdeauna cantitatea potrivită de cafea cu o precizie de 0,1 g.

Spumarea laptelui pentru cappuccino

Puteți prepara o spumă delicioasă de lapte pentru capuccino cu ajutorul unui mixer manual pentru lapte. Puteți cumpăra mixerul de aici.

Mențineți calitatea cafelei

Curățarea și decalcifierea regulată a aparatului de cafea vă vor ajuta. Vedeți setul de curățare pentru aparatele de cafea cu capsulă..

Aparatul de cafea de voiaj pentru cafea măcinată

Vă place să preparați espresso de calitate în timp ce călătoriți sau în natură? Cu aparatul de cafea mecanic Wacaco Nanopresso, puteți prepara espresso din capsule Dolce Gusto (originale și eco de la noi) chiar și fără electricitate. Puteți găsi aici aparatul de cafea.

Mărcile comerciale care apar pe acest site nu aparțin companiei NajTrade s.r.o.. Dolce Gusto® a Nespresso® sunt mărci comerciale înregistrate ale companiei Societé des Produits Nestlé S.A. Tassimo® este o marcă comercială înregistrată a companiei Kraft Foods. Produsele asociate acestui site cu mărcile comerciale menționate mai sus nu sunt produsele originale ale companiilor menționate mai sus.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri