Cântar digital Acaia New Pearl White

949,00 lei
Fără TVA: 797,48 lei
Producția s-a încheiat

Produse asemănătoare

Recenzie generală: 0 (0%)

Număr de recenzii: 0      Adaugă recenzie

Producător: Acaia

Cântar digital compact Acaia cu o precizie de până la 0,1 g cu o gama de cântărire de până la 2 kg. Cântarele Acaia sunt printre cele mai exacte cântare de pe piață, fiecare cântar fiind calibrat cu precizie.

Cântarul are dimensiuni compacte 160x160x32 mm (adâncime x lățime x înălțime) și o greutate de 898g.

De asemenea, sunt incluse și un suport de protecție din silicon care este ușor de curățat și un cablu de alimentare usb-c.

Cântărirea, măsurarea debitului și a timpului:

Cântărire cu o precizie de 0,1 g, măsurarea timpului. De remarcat este măsurarea debitului de apă turnată. Datorită acestui parametru, veți obține o consistență perfectă în prepararea cafelei.

Conectat prin Bluetooth la aplicația mobilă

Cântarul Acaia are Bluetooth încorporat, datorită căruia poate comunica prin wireless cu aplicația mobilă Acaia (pentru Android și iOS).

Versiunea îmbunătățită "NEW"

Lizibilitatea la soare a fost îmbunătățită și astfel, nu mai este o problemă să cântăriți și în exterior. În același timp, noua tehnologie permite o cântărire și mai rapidă.

Încărcare prin usb-c

Bateria încorporată poate fi încărcată prin portul usb-c. Producătorul declară o rezistență de până la 40 de ore per încărcare. Cântarul are și un indicator de încărcare încorporat, conform căruia veți ști mereu când este timpul să încărcați căntarul.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri