Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cafelat Robot regular (blue)

Disponibilitate:
În stoc - livrarea 07.02.2023 (Coletăria ro / Sameday Box), 08.02.2023 (Curier FAN)
Producător: Cafelat
Cod: robot-reg-b
La acest produs este TRANSPORTUL GRATUIT.

Preţ:
1 649,00 lei
Fără TVA: 1 385,71 lei

Cafelat
-
+
Recenzie generală: 0 (0%)

Numărul de recenzii: 0      Adaugă recenzie


Aparat de cafea Cafelat Robot oferă o experiență strict mecanică de preparare a cafelei espresso pentru adevărații bariști.  Vă permite să vă preprați cafea la fel de calitativă precum din cafenea la o zecime din prețul aparatului de cafea profesional "electric".

Robotul este aparatul de cafea manual, mic, de înaltă calitate, care pregătește espresso adevărat. Folosește mai multe piese, fără electronice complicate, materiale plastice sau piese care se vor defecta după un timp. Este fabricat din materiale premium, în principal din oțel inoxidabil.

Tot ce aveți nevoie pentru preparare este cafea măcinată, apă fierbinte de la un ceainic electric și câteva minute de timp.

Fiecare robot este asamblat manual și testat în Hong Kong direct de fondatorul companiei Cafelat (Paul Pratt). 

Cu aparatul de cafea Cafelat Robot veți prepara un espresso excelent.

  • Calitate de primă clasă a cafelei precum din cafenea.
  • Fabricat din materiale solide (în principal din oțel inoxidabil), fără utilizarea materialelor plastice.
  • Coș filtru profesional de 58 mm.
  • Include tamper din oțel inoxidabil.

Greutate: 4 kg, Dimensiuni

Pachetul include: corpul robotului cu brațe și bază, 1 portafiltru și 1 scurgere dublă detașabilă, 1 coș pentru cafea profesional, 1 tamper, 1 pachet de filtre de hârtie (reutilizabile), 1 suport din silicon, 1 bag of spare parts (includes: 1 spare piston seal, 1 portafilter spout o-ring, 1 Molykote Dow lubricant 6g).

Instrucțiuni video direct de la producător: http://www.cafelat.com/robot.html

Ce accesorii vă recomandăm să cumpărați?

Cântar digital Wacaco – cu dimensiunile sale intră între picioarele Robotului, espresso se poate extrage direct pe cană așezată pe cântar. În plus, cântarul are încorporat și cronometru o precizie de cântărire de până la 0,1 g

Garnituri din silicon de rezervă - Partea integrată a aparatului de cafea este o garnitură de rezervă, care va trebui înlocuită cu timpul. Aprovizionați-vă acum cu garnituri de rezervă și economisiți pe taxele poştale.

Coș suplimentar - cu două coșuri veți putea prepara 2 cafele mai repede, fără spălare. Cu toate acestea, veți avea nevoie și de un alt filtru din oțel inoxidabil.

Mâini pentru robot - Prinderea robotului va fi mai ușoară cu ajutorul acestor mâini. Nu sunt indispensabile, dar vor face munca mai plăcută.

Tamper reglabil - tamper îmbunătățit cu înălțime reglabilă și prindere mai bună. Nu este indispensabil, dar la fel ca și mâinile, va face munca mai plăcută.

Aparat pentru spuma de lapte Bellman CX-25S – prelucrat cu precizie, aparat mecanic pentru spuma de lapte. Vor forma o pereche perfectă cu robotul :).

Aceste accesorii precum și altele (filtre de hârtie etc.) veți găsi sub descrierea produsului.

Cafelat robot Set de bază:Cafelat robot Barista set:


Adaugă recenzie

Nota:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri