ARAM Ultimatum Tamper – Solo

1 179,00 lei
Fără TVA: 990,76 lei
Stoc epuizat

Produse asemănătoare

Recenzie generală: 0 (0%)

Număr de recenzii: 0      Adaugă recenzie

Producător: Aram coffee

ARAM Ultimatum Tamper - Solo este un tamper premium conceput pentru a oferi consistență și precizie la fiecare utilizare, făcându-l un instrument indispensabil atât pentru barista profesioniști, cât și pentru pasionații de cafea.

Cu mânerul său ergonomic, ARAM Ultimatum Tamper se potrivește confortabil în mână, asigurând o tamponare perfectă fără a încorda încheietura. Baza din oțel inoxidabil de înaltă calitate este proiectată pentru a rezista rigorilor utilizării zilnice.

Când utilizați ARAM Ultimatum Tamper, tehnologia Sensus® permite utilizatorului să aplice presiune asupra cafelei măcinate folosind palma mâinii. Odată atinsă presiunea setată, sistemul Sensus se ridică și produce un zgomot sonor ușor, semnalând utilizatorului că a fost atinsă forța de compactare corectă și că nu mai este necesară aplicarea de presiune suplimentară. Această caracteristică este deosebit de utilă pentru a vă asigura că cafeaua măcinată este compactată la gradul potrivit de fiecare dată, promovând o repetabilitate ridicată fără a pierde energie și timp.

Forța de compactare poate fi reglată între 7,4 kg și 13,9 kg, permițând utilizatorului să seteze presiunea de tamponare preferată. Această ajustabilitate asigură că tamperul poate fi adaptat după preferințele utilizatorului sau în funcție de cerințele specifice ale amestecului de cafea utilizat.

Avantajele tamperului ARAM Ultimatum:

  • Tamponare constantă - Asigură o presiune uniformă și consecventă de tamponare pentru un espresso perfect de fiecare dată.
  • Forță ajustabilă - Permite personalizarea forței de compactare între 7,4 kg și 13,9 kg.
  • Feedback auditiv - Oferă un semnal sonor atunci când este atinsă presiunea de tamponare dorită, eliminând presupunerile.
  • Ușurință în utilizare - Proiectat ergonomic pentru o utilizare confortabilă și eficientă, economisind energie și timp.

Specificatii tehnice:

  • Diametrul discului: 53,3 mm (compatibil cu Aram)
  • Înălțime: 54 mm
  • Lățime: 72 mm
  • Greutate cu baza din lemn: 340 g
  • Material: oțel inoxidabil, aluminiu aerospațial, poliacetal, lemn nobil.

Adaugă recenzie

Notă:

Cumpărăturile certificate de clienții noștri