Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Certificat de siguranță

În trecut, am fost întrebați dacă plasticul utilizat în capsulele noastre EKO este inofensiv sau dacă nu se eliberează din el substanțe chimice în cafea într-o măsură inacceptabilă.

În ciuda faptului că producătorul ne garantează așa-numitul material "BPA free", capsulele au fost testate profesional în laboratorul de chimie Geolab s.r.o. A fost testată apa prin fierbere la temperatura de 80 ° C (temperatura standard a cafelei) și lăsată să curgă printr-o capsulă EKO din plastic peste conținutul a 18 substanțe chimice, care se eliberează din plastic (de orice fel) în apă.

Este esențial ca substanțele să nu se elibereze în apă într-o măsură mai mare decât prevăd normele relevante (NR SR nr. 354/2006). Testul a arătat că substanțele se eliberează în apă la un nivel minim, în unele cazuri de până la 400 de ori mai puțin decât nivelul stabilit.

Rezultatul testului:  Da, capsulele noastre EKO sunt inofensive pentru sănătate. A se vedea mai jos protocolul despre  valorile testate și măsurate.

Notă explicativă: Parametrul este substața testată. NR SR nr.354 / 2006 din Lege determină valoarea maximă admisibilă a substanței în apă. Ref. zdr. PV este valoarea măsurată.

eko kapsule certifikat

Alte produse din brandul nostru SEALPOD au la bază o capsulă din oțel inoxidabil. În cazul unui test similar, nicio substanță chimică nu este eliberată în apă din acest oțel.

Cumpărăturile certificate de clienții noștri

(: Feedback :)

Îți lipsește vreun produs? Împărtășește-ți părerea, ne va ajuta să oferim servicii mai bune. Mulțumesc :)