Certificat de siguranță

În trecut, am fost întrebați dacă plasticul utilizat în capsulele noastre EKO este inofensiv sau dacă nu se eliberează din el substanțe chimice în cafea într-o măsură inacceptabilă.

În ciuda faptului că producătorul ne garantează așa-numitul material "BPA free", capsulele au fost testate profesional în laboratorul de chimie Geolab s.r.o. A fost testată apa prin fierbere la temperatura de 80 ° C (temperatura standard a cafelei) și lăsată să curgă printr-o capsulă EKO din plastic peste conținutul a 18 substanțe chimice, care se eliberează din plastic (de orice fel) în apă.

Este esențial ca substanțele să nu se elibereze în apă într-o măsură mai mare decât prevăd normele relevante (NR SR nr. 354/2006). Testul a arătat că substanțele se eliberează în apă la un nivel minim, în unele cazuri de până la 400 de ori mai puțin decât nivelul stabilit.

Rezultatul testului:  Da, capsulele noastre EKO sunt inofensive pentru sănătate. A se vedea mai jos protocolul despre  valorile testate și măsurate.

Notă explicativă: Parametrul este substața testată. NR SR nr.354 / 2006 din Lege determină valoarea maximă admisibilă a substanței în apă. Ref. zdr. PV este valoarea măsurată.

eko kapsule certifikat

Alte produse din brandul nostru SEALPOD au la bază o capsulă din oțel inoxidabil. În cazul unui test similar, nicio substanță chimică nu este eliberată în apă din acest oțel.

Cumpărăturile certificate de clienții noștri