Certificat de siguranță

În trecut, am fost întrebați dacă plasticul utilizat în capsulele noastre EKO este inofensiv sau dacă nu se eliberează din el substanțe chimice în cafea într-o măsură inacceptabilă.

În ciuda faptului că producătorul ne garantează așa-numitul material "BPA free", capsulele au fost testate profesional în laboratorul de chimie Geolab s.r.o. A fost testată apa prin fierbere la temperatura de 80 ° C (temperatura standard a cafelei) și lăsată să curgă printr-o capsulă EKO din plastic peste conținutul a 18 substanțe chimice, care se eliberează din plastic (de orice fel) în apă.

Este esențial ca substanțele să nu se elibereze în apă într-o măsură mai mare decât prevăd normele relevante (NR SR nr. 354/2006). Testul a arătat că substanțele se eliberează în apă la un nivel minim, în unele cazuri de până la 400 de ori mai puțin decât nivelul stabilit.

Rezultatul testului:  Da, capsulele noastre EKO sunt inofensive pentru sănătate. A se vedea mai jos protocolul despre  valorile testate și măsurate.

Notă explicativă: Parametrul este substața testată. NR SR nr.354 / 2006 din Lege determină valoarea maximă admisibilă a substanței în apă. Ref. zdr. PV este valoarea măsurată.

eko kapsule certifikat

Alte produse din brandul nostru SEALPOD au la bază o capsulă din oțel inoxidabil. În cazul unui test similar, nicio substanță chimică nu este eliberată în apă din acest oțel.

Cumpărăturile certificate de clienții noștri
Teodor:Părerea mea este că pot doar să vă recomand, puteți întinde focul și pe piatră cu câteva bețe. Apa din ceașcă de oțel inoxidabi ...
5
Stefana:Multumesc pentru comanda! Produsul este impachetat nature friendly, iar totul este de o calitate superioara. Am apreciat foarte mult micile ...
5
Ciprian:Produs ambalat cu precizie în materiale ecologice. Sunt mulțumit de procesul comenzi și de viteza de livrare.
5
Fabio :Cafea excelentă
5
Elena:Capsulă excelentă, este ecologică, ușor de întreținut și cu timpul veți simți cu siguranță compensare în portofel, deoarece pre ...
5

Adăugați rating