Cafea instant și cappucino

Cafea granulată mai bună decât cea din cafenea? Vă sfătuim cum să o faceți!

Vă place cafeaua granulată, dar simțiți că lipsește ceva din ea? Încă mai simțiți că asta nu este cafeaua făcută acasă ci ar putea fi chiar mai bună? Aveți dreptate. Ar putea fi mai bună!

Dacă ați prepara-o într-un aparat de cafea Dolce Gusto sau Nespresso și cu o capsulă reîncărcabilă. În acest fel vă veți putea bucura de o cafea granulată excelentă, preparată profesional cu spumă fină.

Cum sa faceți o cafea granulată delicioasă?

Cum arată "ritualul" dvs. de cafea? Poate așa: puneți în cană două lingurițe din marca dvs. favorită de cafea granulată, fie că este cu cofeină sau fără cofeină. Adăugați apă caldă la aproximativ 90 grade Celsius. Adăugați câteva linguri de zahăr și dacă este necesar adăugați o picătură de lapte. Și vă vă  bucurați de o cafea minunată! Dar dacă doriți să îmbunătățiți acest ritual și în special gustul de cafea preferat, încercați altceva:

Utilizați o capsulă ECO reîncărcabilă și preparați cafeaua la aparatul de cafea Dolce Gusto sau Nespresso.

Ce este de fapt o capsulă reîncărcabilă, numită și capsula ECO? Seamănă cu capsulele clasice pe care le folosiți în aparatele de cafea marca Dolce Gusto sau Nespresso. Ei bine, diferența este că puteți reumple aceste capsule eco în mod repetat. Și asta cu orice cafea la alegerea dvs.!

De ce să preparați cafea instant din capsule ECO ?

  • Cafea delicioasă care vă va aminti de cafeaua de la cafenea.
  • Spumă fină pe suprafața cafelei dvs.
  • Economisirea banilor! Nu trebuie să cumpărați capsule scumpe care sunt doar pentru o singură utilizare. O capsulă eco este suficientă pentru a fi utilizată în mod repetat.
  • Nu sunteți legați de oferta producătorului pentru capsule. Veți bea ceea ce doriți!
  • Nu produceți prea multe deșeuri. Dacă vă interesează și mediul înconjurător, cu siguranță veți aprecia acest lucru. 
  • Puteți alege cafeaua dorită în capsulă. Puteți adăuga cafea granulată cu cofeină, precum și cafea decafeinizată. De asemenea, puteți adăuga și smântână pudră, stevia sau alte ingrediente.

Poftiți deja la o astfel de cafea granulată excelentă pregătită cu o capsulă reîncărcabilă? Să o pregătim atunci !

Cappuccino delicios de casă din capsule reîncărcabile

Credeți că nu este posibil să preparați acasă un capuccino ca într-o cafenea? Vă înșelați. Poate ca nu ați găsit rețeta potrivită. Încercați rețeta această pentru un capuccino de casă !

capuccino dolce gusto

Pregătiți două capsule ECO, cana preferată pentru cappuccino și bineînțeles, aparatul de cafea Dolce Gusto sau Nespresso. Umpleți o capsulă eco cu cafeaua granulată preferată până sus. Închideți capsula eco. Pe a doua o umpleți cu vârf cu lapte praf. În aparatul de cafea Dolce Gusto sau Nespresso, introduceți mai întâi o capsulă reîncărcabilă cu lapte praf. Utilizați programul manual de pregătire a cafelei.

Porniți aparatul de cafea și umpleți cana cu lapte spumat puțin mai mult de jumătate. Cafeaua Mocca corectă ar trebui să conțină până la 2/3 lapte și numai 1/3 cafea. Apoi urmează capsula de cafea. Se umple cana de cafea la volumul dorit. Cafeaua este amestecată cu laptele spumat, iar pe suprafața cafelei se va crea o spumă fină minunată.

Știați că laptele spumat este mult mai delicios decât laptele fierbinte obișnuit? Deci, pentru capuccino, recomandăm întotdeauna laptele spumat, și nu doar să-l adăugați ca atare în cana de cafea. Nu uitați să pudrați suprafața cu scorțișoară, cacao sau vanilie după gustul dvs. Și vă puteți bucura de un capuccino delicios acasă !

Dacă doriți să îmbunătățiți capuccino-ul preparat, atunci adăugați mai întâi în cană siropul ales de dvs. Dacă adăugați de exemplu sirop de ciocolată, veți obține un cappuccino cu aromă de ciocolată excelent. Există, într-adevăr, o mulțime de opțiuni pentru a vă face cafeaua granulată preferată cu ajutorul capsulelor reîncărcabile.

E de ajuns să dați frâu liber imaginației! Poftă bună !

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri