Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cafea instant și cappucino

Cafea granulată mai bună decât din cafenea? Vă sfătuim cum să o faceți!

Vă place cafeaua granulată, dar vă lipsește ceva în ea? Încă mai simțiți că asta nu este cafeaua făcută acasă ci ar putea fi chiar mai bună? Aveți dreptate. Ar putea fi mai bună!

Dacă ați preparao într-un aparat de cafea Dolce Gusto sau Nespresso și cu o capsulă reîncărcabilă. În acest fel vă veți putea bucura de o cafea granulată excelentă, preparată profesional cu spumă fină.

Cum sa faceți o cafea granulată delicioasă?

Cum arată "ritualul de cafea" al dvs. ? Poate așa: puneți în cană două lingurițe din marca dvs. favorită de cafea granulată. Fie că este cu cofeină sau fără cofeină. Aplicați apă caldă încălzită, la aproximativ 900C. Adăugați câteva linguri de zahăr și dacă este necesar adăugați o picătură de lapte. Și vă bucurați de o cafea minunată. Dar dacă doriți să îmbunătățiți acest ritual și în special gustul de cafea preferată, încercați-l diferit!

Utilizați o capsulă EKO reîncărcabilă și preparați cafeaua la aparatul de cafea Dolce Gusto sau Nespresso.

Ce este de fapt o capsulă reîncărcabilă, numită și ca o capsulă EKO? Seamănă cu capsulele clasice pe care le folosiți în aparatele de cafea marca Dolce Gusto sau Nespresso. Ei bine, glumă este că puteți reumple aceste capsule eco în mod repetat. Și asta cu orice cafea la alegerea ta!

De ce să preparați cafea instant din capsule EKO ?

  • O cafea delicioasă,  care vă va aminti de cafeaua de la cafenea.
  • O spumă fină pe suprafața cafelei dvs.
  • Economisirea banilor! Nu trebuie să cumpărați capsule scumpe care sunt doar pentru o singură utilizare. O capsulă eco este suficientă pentru a fi utilizată în mod repetat.
  • Nu sunteți legați de oferta producătorului pentru capsule. Veți bea ceea ce doriți!
  • Nu produceți prea multe deșeuri. Dacă vă interesează și mediul înconjurător, cu siguranță veți aprecia acest lucru. 
  • Puteți alege cafeaua dorită în capsulă. Puteți adăuga cafea granulată cu cofeină, precum și cafea decafeinizată. De asemenea, puteți adăuga și smântână pudră, ștevie sau alte ingrediente.

Aveți deja salivă pentru o astfel de cafea granulară excelentă pregătită cu o capsulă reîncărcabilă? Să o pregătim atunci !

Cappuccino delicios de casă din capsule reîncărcabile

Crede-ți că un capuccino pe care îl prepară într-o cafenia nu este posibil făcut și acasă? Vă  înșelați. Poate doar nu ați găsit rețeta potrivită. Încercați rețeta această pentru un capuccino de casă !

capuccino dolce gusto

Pregătiți două capsule EKO, o cană preferată pentru cappuccino și bineînțeles, aparatul de cafea Dolce Gusto sau Nespresso. Puneți o capsulă eco cu cafeaua granulată preferată până sus. Închideți capsula eco. A doua o umpleți până în vârf cu  laptele praf. În aparatul de cafea Dolce Gusto sau Nespresso, introduceți mai întâi o capsulă reîncărcabilă cu lapte praf. Utilizați programul manual de pregătire a cafelei.

Porniți aparatul de cafea și umpleți cana cu lapte spumat puțin mai mult de jumătate. Mocca capucină corectă ar trebui să conțină până la 2/3 lapte și numai 1/3 din cafea. Apoi urmează capsula de cafea. Se umple cana de cafea la volumul dorit. Cafeaua este amestecată cu laptele spumos, iar pe suprafața capucinei se va crea o spumă fină minunată.

Știați că laptele spumat este mult mai delicios decât laptele fierbinte obișnuit? Deci, în capuccino, recomandăm întotdeauna laptele spumat, și nu doar să-l adăugăm așa la o cană de cafea. Nu uitați să pudrați suprafața cu scorțișoară, cacao sau vanilie după gustul dvs. Și vă puteți bucura de un capuccino delicios acasă !

Dacă doriți să îmbunătățiți capuccinul preparat atunci, adăugați mai întâi în cană siropul ales de dvs. Dacă adăugați de exemplu sirop de ciocolată, veți obține un  cappuccino de ciocolată excelent aromat. Există într-adevăr o mulțime de opțiuni pentru a vă face cafeaua granulată preferată cu ajutorul capsulelor reîncărcabile.

E de ajuns să dați frâu liber imaginației! Poftă bună !

Produsele menționate în articol

Cumpărăturile certificate de clienții noștri